Έρχεται η 2η σεζόν του Shōgun! – Ante portas η συμφωνία του πρωταγωνιστή Hiroyuki Sanada μετά την τεράστια επιτυχία! (video)

Share

 

Όπως φαίνεται, ούτε το ίδιο το FX περίμενε την τόση μεγάλη επιτυχία που έκανε η τηλεοπτική σειρά Shōgun. Παρόλο που γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή ότι είναι μια «μίνι» σειρά μιας σεζόν, η εταιρία φαίνεται ότι πλέον σκέφτεται να φέρει και τη συνέχεια. Το Shōgun κυκλοφόρησε πρόσφατα σε Hulu και Disney Plus γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία τόσο σε προβολές, όσο και σε κριτικές, ειδικά από την κοινότητα. 

Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Hiroyuki Sanada, ο οποίος ήταν και παραγωγός, έκλεισε μια συμφωνία για να επιστρέψει ως Lord Yoshii Toranaga για τη 2η σεζόν! Ναι, καλά διαβάσατε. Πηγές του Deadline αναφέρουν ότι το ταξίδι του Sanada θα συνεχιστεί, με το FX να θέλει να επεκτείνει και να συνεχίσει την ιστορία, πέρα από τα 10 επεισόδια που είδαμε.

Το Shōgun είναι μια δημιουργία του Justin Marks, ο οποίος λειτουργεί ως showrunner στη σειρά και έχει δουλέψει και στο Top Gun: Maverick, καθώς και στα The Jungle Book και Counterpart.

Εκτός από τον Hiroyuki Sanada (John Wick: Chaper 4), στη σειρά παίζουν επίσης και οι Anna Sawai, Tadanobu Asano (Thor: Ragnarok), Hiroto Kanai (Tuna Girl), Takehiro Hira (Gran Turismo), Moeka Hoshi (Dependence), Tokuma Nishioka (Ultraman Mebius), Shinnosuke Abe (13 Assassins), Yuki Kura (A Girl on the Shore), Fumi Nikaido (Why Don’t You Play in Hell?) και Cosmo Jarvis (Peaky Blinders).

Το ρεπορτάζ του Deadline αναφέρει ότι το FX επεξεργάζεται ακόμα κάποιες λεπτομέρειες για την πιθανή συνέχεια με διάφορες συμφωνίες να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, καθώς το αμερικανικό δίκτυο θέλει να φέρει μία δεύτερη σεζόν μετά την τόση μεγάλη επιτυχία.

info: unboxholics

BINTEO