ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ο Μιχάλης Κόκκινος; – Έντονη η φημολογία – Η ανάρτηση στο facebook

Share

Είναι καιρός τώρα που ακούγονται φήμες σχετικά με την ενδεχόμενη κάθοδο στις επόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού, του γνωστού συμπολίτη μας κ. Μιχάλη Κόκκινου.

Ο ίδιος, δεν το διαψεύδει αλλά δεν το επιβεβαιώνει –καθώς είναι ακόμη πολύ νωρίς για δηλώσεις και εκδήλωση προθέσεων επισήμως.

Ωστόσο, ‘ακούγεται’ έντονα στη Ρόδο πως γίνονται συζητήσεις και επαφές για ένα σχήμα που θα κατέβει στην πολιτική κονίστρα και μάλιστα με πολύ καλά ονόματα από όλους τους χώρους. 

Προς το παρόν, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τίποτε παραπάνω μέχρι νεωτέρας, αλλά οι εξελίξεις μπορεί και να μας ξεπεράσουν σύντομα…

Ο κ. Κόκκινος είναι γνωστός στην Ρόδο όχι μόνον για τη νομική του ιδιότητα αλλά και για την πολιτική του δράση ενώ προέρχεται από μία ‘πολιτική’ Ροδίτικη οικογένεια με πατέρα τον πρώην Δήμαρχο Ροδίων κι επίσης νομικό, κ. Μάνο Κόκκινο.

Μόλις χτες, ο κ. Κόκκινος ανέβασε το ακόλουθο σχόλιο με πολύ νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. (Τα σχόλια δικά σας –θα επανέρθουμε σύντομα!)

«Μου ζητούν να καταπολεμήσω το συναίσθημα! Λένε πως πρέπει να πάψω να νοιάζομαι, για τα προβλήματα, που καταστρέφουν τις ζωές των ανθρώπων, που ζουν κυριολεκτικά δίπλα μου!

Λένε πως πρέπει να πάψω να πονώ, για ότι βαραίνει εμένα και τους  συνανθρώπους μου και κυρίως, να μην συγκινούμαι για το Άδικο! Γιατί; Γιατί έχω δυό παιδιά και πρέπει να ζήσω!!! Λένε… Εγώ όμως ξέρω τα παιδιά μου! Και εκείνα ξέρουν, ποιόν πατέρα έχουν και τι παρακαταθήκη θέλουν να τους παραδώσει.

Έτσι λοιπόν απλά, κόντρα στους καιρούς, θα συνεχίσω να μάχομαι, συμμετέχοντας ενεργά, υπέρ του Δικαίου, με συναίσθημα, με πόνο και βαθειά συγκίνηση, για ότι συμβαίνει γύρω μου, για την ανάπτυξη του Τόπου μου!

Όχι όμως ουδέτερα, αλλά με βάση τις Αρχές  της Δημοκρατίας και όχι της συνεχώς αναπτυσσόμενης Ολιγαρχίας! Με άμεσο στόχο το σωστό και δίκαιο καταμερισμό του ευλογημένου Ροδιακού πλούτου! Χωρίς φόβο και χωρίς εξαρτήσεις! Για όλες και για όλους! Δίχως εξαιρέσεις!!!

Αυτή ήταν μια εξομολόγηση από καρδιάς για όλες και για όλους, Ροδίτισσες και Ροδίτες!

Με τιμή

Μιχάλης Μάνου Κόκκινος

Δικηγόρος Ρόδου»