Εξαιρετική η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Λυκείου των Ελληνίδων Καλύμνου (φωτος κ βίντεο)

Share

Σε εορταστικό κλίμα και με πολύ μεγάλη συμμετοχή προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Λυκείου των Ελληνίδων Καλύμνου, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 18.30, στο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απολογισμός των πεπραγμένων και των εκδηλώσεων της χρονιάς που πέρασε. Μίλησαν η πρόεδρος κ. Πόπη Κασσάρα και η επίτιμη πρόεδρος κ. Πόπη Μαύρου. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ρένα Μαγκάκη, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής , οι επικεφαλής παρατάξεων Γιάννης Μαστροκούκος, Γιάννης Γαλουζής  και Μιχάλης Μπούκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μικές Ρήγας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νικόλαος Φανιός και η τέως  Διοικήτρια Κατερίνα Εμμανουήλ , ο πρόεδρος του Αναγνωστήριου Παναγιώτης Πιζάνιας κ.α.

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί ήταν η Σεβαστή Βαζανέλλη-Μελά από το Άργος και κέρδισε μια υπέροχη καρφίτσα.

Το έργο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλύμνου και η συμβολή του στην πολιτιστική παράδοση του νησιού μας είναι ανεκτίμητο για αυτό και  έχει ξεχωρίσει πανελλαδικά και τα άξια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι δασκάλες του ΛΕΚ απολαμβάνουν διαχρονικά την αγάπη και την εκτίμηση όλων μας.

Πρωτεργάτης και ψυχή του ΛΕΚ επί 30 και πλέον έτη η τέως πρόεδρος  κ. Πόπη Μαύρου, η οποία τιμήθηκε πριν λίγους μήνες για την προσφορά της στο ΛΕΚ και την πολύτιμη συνεισφορά της στην παράδοση του τόπου μας. Τα ηνία του Λυκείου έχει αναλάβει η κ. Πόπη Κασσάρα η οποία , μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, συνεχίζει με αξιοσύνη στα ίδια χνάρια.