ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τον εμβολιασμό κατά του covid 19 από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δ/σου

Share

Καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τον εμβολιασμό κατά του covid 19 ξεκίνησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου προκειμένου να παροτρύνει όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά του ή φόβο για τυχόν παρενέργειες.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, για ακόμη μια φορά, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της κοινωνίας και του συλλογικού καλού ανέλαβε την πρωτοβουλία να ενημερώσει για την σπουδαιότητα του εμβολιασμού κατά του covid, παρουσιάζοντας την καταλυτική συνεισφορά των εμβολίων διαχρονικά στην επιτυχημένη αντιμετώπιση ασθενειών που μπορούσαν να αποβούν μοιραίες.

Στόχος είναι να γίνει κατανοητό ότι τα εμβόλια είναι ο καλύτερος τρόπος για την προστασία από μολυσματικές ασθένειες και έχουν ήδη σώσει εκατομμύρια ζωές.

Η ενημερωτική καμπάνια ξεκίνησε από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Δωδεκανήσου. / ΠΗΓΉ dimokratiki

ΒΙΝΤΕΟ