‘Φωτιές’ στην αρένα των δύο μονομάχων για τη δημαρχία της Καλύμνου άναψε ο πρόεδρος του ΔΣ Νικόλας Γαβαλάς

Share

 

‘Φωτιές’ άναψε η τοποθέτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλα Γαβαλά σε τοπικό μέσο, για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ο κ. Γαβαλάς, μεταξύ άλλων, είπε ότι ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει αυτόν που θα συνεργαστεί μαζί τους γιατί «πάντα θα πρέπει να συνεργάζονται με τους προηγούμενους, γιατί οι προηγούμενοι κάτι έχουν να υποδείξουν από αυτά που έχουν κάνει και να τους βοηθήσουν». Είπε μάλιστα να αφήσουν την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή στην αντιπολίτευση για άλλα τόσα χρόνια. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Για υπόγειες συνεργασίες και μυστικές συμφωνίες με άσπονδους εχθρούς μιλά η παράταξη Γαλουζή. «Εμείς γυρίζουμε την πλάτη σε αυτούς που ζητούν ανταλλάγματα, σε αυτούς που δεν θέλουν να χάσουν την καρέκλα και προσπαθούν να πείσουν τον Καλυμνιακό λαό για τις αγνές προθέσεις τους». Λέει ο Γιάννης Γαλουζής.

«Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα με την παραπληροφόρηση και τα σενάρια που τεχνηέντως διαρρέουν οι εμπνευστές τους. Με σεβασμό, απευθύνομαι στον κ. Γαλουζή, και του λέω. Δεν αξίζει σε κανέναν μας , τόση κακότητα, τόση συκοφαντία», λέει η παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου.

Δεν δικαιούται να μιλά για ανταλλάγματα και καρέκλες, απαντά ο Δημήτρης Διακομιχάλης στον Γιάννη Γαλουζή, ο οποίος λέει πως «είχαμε το πολιτικό θάρρος το 2014 να στηρίξουμε δημόσια και να βγει Δήμαρχος ο κ. Γαλουζής, ο οποίος δεν έκανε το ίδιο το 2019 όταν εμείς κερδίσαμε τις εκλογές. Εμείς το 2014 όταν τον στηρίξαμε δημόσια δεν ζητήσαμε ανταλλάγματα, ενώ αυτός το 2019 για να συνεργαστεί μαζί μας ζήτησε τη ΔΕΥΑΚ». Για τα όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρος του ΔΣ, Νικόλα Γαβαλά , είπε πως απηχούν  προσωπικές απόψεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΟΥΖΗ

Μόλις 2 μέρες πριν την τελική εκλογική αναμέτρηση, οι μάσκες πέφτουν.

Ο πανικός του κ. Μαστροκούκου τον οδηγεί σε υπόγειες συνεργασίες και μυστικές συμφωνίες ακόμα και με τους πιο άσπονδους έχθρούς του.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Γαβαλάς και μέλος της παράταξης Διακομιχάλη, επιδιώκοντας να αποδράσει από το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό πως συντάσσεται με την παράταξη του κ. Μαστροκούκου, γιατί απλά η παράταξή μας δεν συνεργάζεται με την παράταξη Διακομιχάλη.

Εμείς δε θα συνεργαστούμε με τις γερασμένες δυνάμεις του χθες, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρίσκονται παρούσες την επόμενη μέρα.

Εμείς γυρίζουμε την πλάτη σε αυτούς που ζητούν ανταλλάγματα, σε αυτούς που δεν θέλουν να χάσουν την καρέκλα και προσπαθούν να πείσουν τον Καλυμνιακό λαό για τις αγνές προθέσεις τους.

Εμείς θα συνεργαστούμε με τους νέους, με τους τίμιους, με εκείνους που μοιράζονται κοινό όραμα για την ανάπτυξη της Καλύμνου!

Γιατί έχει καταλάβει κάθε Καλυμνιά και κάθε Καλύμνιος, ποιοί πραγματικά είστε!

Την απάντηση θα την πάρετε στις 15 Οκτωβρίου!

Η Κάλυμνος ψηφίζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Για την παράταξη

Γιάννης Γαλουζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλυμνίων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε δύο περίπου ημέρες πριν τις εκλογές. Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα με την παραπληροφόρηση και τα σενάρια που τεχνηέντως διαρρέουν οι εμπνευστές τους. Με σεβασμό, απευθύνομαι στον κ. Γαλουζή, και του λέω. Δεν αξίζει σε κανέναν μας , τόση κακότητα, τόση συκοφαντία. Πολύ περισσότερο δεν αξίζει να διχάζουμε και να δηλητηριάζουμε αυτόν τον κόσμο, που του ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη του.

Κ. Γαλουζή αφήστε τον κόσμο να κρίνει και να επιλέξει κατά την κρίση του τον καλύτερο. Δεν χρειάζεται τόσο ανθρώπινο και πολιτικό δηλητήριο!

Εμείς συνεχίζουμε τον τίμιο αγώνα μας, με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς όλους.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μαστροκούκος Γιάννης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ

Αναφορικά με τη συνέντευξη του κ. Νικολάου Γαβαλά Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΑΙΓΑΙΟ TV έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:

1) Ο κ Γαβαλάς εξέφρασε αυστηρά προσωπικές απόψεις.

2) Ο Επικεφαλής της Παράταξης μας σε διαδοχικές συναντήσεις με όλα τα μέλη της, αφού ανέλυσε τα θετικά και αρνητικά κάθε συνδυασμού, δεν προσδιόρισε καμιά προτίμηση και τα μέλη αφέθηκαν ελεύθερα να προτιμήσουν όποιο συνδυασμό επιλέξουν ατομικά.

3) Σε σχέση με τις υποτιθέμενες συμφωνίες του κ. Μαστροκούκου με την παράταξη μας, γνωρίζουμε στο κ. Γαλουζή ότι είχαμε το πολιτικό θάρρος το 2014 να τον στηρίξουμε δημόσια και να βγει Δήμαρχος. Ο κ. Γαλουζής δεν έκανε το ίδιο το 2019 όταν εμείς κερδίσαμε τις εκλογές.

4) Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η παράταξη που κέρδισε 4 φορές τη διοίκηση του Δήμου και με την οποία αυτός συνεργαζόταν μέχρι τον Ιούλιο του 2021 ξαφνικά ανακάλυψε ότι είναι γερασμένη και δύναμη του χθες.

5) Εμείς το 2014 όταν τον στηρίξαμε δημόσια δεν ζητήσαμε ανταλλάγματα, ενώ αυτός το 2019 για να συνεργαστεί μαζί μας ζήτησε τη ΔΕΥΑΚ. Άρα δε δικαιούται να μιλά για ανταλλάγματα και καρέκλες. Η προσπάθεια του κ. Γαλουζή να εμπλέξει την Παράταξη μας σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και λογικές τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και δεν τον ωφελεί πολιτικά.

Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης