Φώτης Χατζηδιάκος: Ψηφίστε εσείς όλοι, και για μένα! – Η συγκινητική ανάρτηση από το νοσοκομείο

Share

Συγκινητικό μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής εξέδωσε πριν από λίγο ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και τέως δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο κ. Χατζηδιάκος ζητά από τους ψηφοφόρους επειδή λόγοι ανωτέρας βίας δεν του επιτρέπουν να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, να ψηφίσουν εκείνοι για τον ίδιο την Κυριακή και να δώσουν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να γίνει η ισχυρή φωνή.

Η ανακοίνωση του κ. Χατζηδιάκου αναφέρει τα εξής:

Φίλες και φίλοι, πρώτα απ´ όλα νοιώθω την ανάγκη, να σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την απέραντη αγάπη σας, την συμπαράσταση και τις ευχές, με τα χιλιάδες μηνύματα σας, σ’ αυτόν τον προσωπικό δύσκολο αγώνα που περνάω. Θέλω όμως να επισημάνω ότι την Κυριακή είναι η ημέρα που θα καθορίσει το μέλλον της πατρίδας μας όχι μόνο για την επόμενη τετραετία , αλλά λόγω ειδικών συγκυριών, για τις επόμενες δεκαετίες. Η ημέρα των εκλογών, θεωρείται και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ημέρα στην ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ , που ο πολίτης αποφασίζει για την πορεία της χώρας του, με την δύναμη της ψήφου του.

Μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς, χωρίς εσάς. Δώστε την δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να γίνει η ισχυρή φωνή, η δημιουργική αξιωματική και το ανάχωμα σε κάθε κυβερνητική ασυδοσία. Και επιτρέψτε μου να σας ζητήσω μιά μεγάλη προσωπική χάρη: επειδή λόγοι ανωτέρας βίας δεν μου επιτρέπουν να ασκήσω το μεγάλο αυτό εκλογικό μου δικαίωμα, ψηφίστε εσείς όλοι και για μένα. 

ΣΗΜ: Κουράγιο Φώτη. Είμαστε όλοι δίπλα σου. / news-politics