(φωτος κ βίντεο) Κάλυμνος: Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία από τη Μητρόπολη, το Επαρχείο και τους προσκόπους

Share

Ανθρωπιστική βοήθεια με ρουχισμό για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία απέστειλε η Ιερά Μητρόπολη Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας σε συνεργασία με το Επαρχείο Καλύμνου ,την Ένωση Παλαιών Προσκόπων και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Πολλά πακέτα με ρουχισμό συγκεντρώθηκαν, συσκευάστηκαν σε δέματα και στάλθηκαν στη Μουσουλμανική Αδελφότητα και στον Ιμάμη της Κω , μέσω Μαστιχαρίου, μετά από συνεννόηση που προηγήθηκε με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή. Τα δέματα στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Αλικαρνασσό και θα διοχετευθούν στις περιοχές όπου υπάρχουν πληγέντες από το σεισμό.

 
Να ενημερώσουμε ότι η αποστολή αυτή είναι η πρώτη και την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει και δεύτερη. Επίσης πολλοί είναι και οι φορείς του νησιού που προχωρούν ήδη στη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης κ.α. και στη συνέχεια, μέσω μιας συντονισμένης προσπάθειας, η βοήθεια αυτή θα φτάσει στους συνανθρώπους μας στην Τουρκία.

Ακολουθούν δηλώσεις του Μητροπολίτη μας κκ Παϊσίου και του Επάρχου ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή