News&

Φουλ οι μηχανές για τα γαλάζια στελέχη – Ζαχαράκη και Κατσαφάδος, στην Κάλυμνο στις 13 Ιουνίου

Share

«Γκάζια» στους βουλευτές και κυρίως στα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος, έχοντας το βλέμμα στην αυτοδυναμία- η οποία όπως δηλώνουν όλοι στην κεντροδεξιά παράταξη αποτελεί αναγκαιότητα για τη χώρα-,  τους προειδοποίησε  ότι, όποιος δεν τρέξει για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου, θα πρέπει να ξεχάσει τη μετεκλογική αξιοποίηση. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέστησε σαφή τον πολιτικό του στόχο για τις επικείμενες εκλογές, για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση ώστε να εφαρμόσει το πολιτικό του πρόγραμμα χωρίς περιορισμούς. Για τους λόγους αυτούς ξεκαθάρισε στα «γαλάζια» στελέχη ότι, για την υπουργοποίηση τους σε κυβέρνηση της ΝΔ θα μετρήσει πολύ περισσότερο η συνεισφορά τους στον αγώνα αυτής της δεύτερης, κρίσιμης, εκλογικής αναμέτρησης, από τη σειρά που εκλέχθηκαν.

Η Σοφία Ζαχαράκη, τέως υφυπουργός Τουρισμού  και ο Κώστας Κατσαφάδος, τέως υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα επισκεφθούν την Κάλυμνο, την Τρίτη 13 Ιουνίου

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που θα πραγματοποιήσουν τα στελέχη της ΝΔ σε όλη τη χώρα προκειμένου να επιτευχθεί το… «ποθούμενο»,  η Σοφία Ζαχαράκη, τέως υφυπουργός Τουρισμού  και ο Κώστας Κατσαφάδος, τέως υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα επισκεφθούν την Κάλυμνο, την Τρίτη 13 Ιουνίου. Το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης  ΑμεΑ στο Άργος Καλύμνου, στα αναρριχητικά πεδία και στη νήσο Τέλενδο και συνάντηση με τα στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ.

Exit mobile version