«Γαλάζιες» ζυμώσεις με φόντο τις εκλογές της Τ.Α. του 2023 – Ξεκινούν επαφές με τους αυτοδιοικητικούς

Share

«Ζυμώσεις» έχουν ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα για τα ψηφοδέλτια και τους επικεφαλής των συνδυασμών για τις εκλογές του 2023, που όσο και αν φαίνεται μακρινό, στην ουσία είναι πολύ κοντά ειδικά για τα κομματικά επιτελεία που θέλουν να βολιδοσκοπήσουν τα πρόσωπα και τις συμμαχίες.

Από την Πειραιώς έχουν δώσει το «πράσινο φως» τόσο στους κομματικούς παράγοντες όσο και στους ήδη «γαλάζιους» εκλεγμένους να ξεκινήσουν να καταρτίζουν τους συνδυασμούς «νίκης» καθώς όπως λένε, όχι μόνο δεν σκοπεύουν να χάσουν δυνάμεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά αντιθέτως θέλουν και να τις ενισχύσουν κυρίως σε επίπεδο δήμων.

Ήδη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης οργανώνει την ‘ομάδα κρούσης’ και ξεκινάει και ο ίδιος τις ανάλογες επαφές με τους «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς. Η «εντολή» από το Μέγαρο Μαξίμου είναι να υπάρξει σημαντική ‘ανανέωση’ σε επίπεδο τόσο προσώπων όσο και συνδυασμών, πράγμα που φέρνει και σε αναστάτωση όσους από τους «ισχυρούς» αυτοδιοικητικούς παράγοντες έχουν επαναπαυτεί… σε μια σίγουρη εκλογή και το 2023 με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας.

παραπολιτικά