Γεραπετρίτης: Σπίτι φτιάχνει στην Κάρπαθο – Δεν ετοιμάζεται για βουλευτής!

Share

Σε στήλη της, η εβδομαδιαία εφημερίδα Παραπολιτικά έσπευσε να καθησυχάσει τις… φήμες που ήθελαν τον κ. Γιώργο Γεραπετρίτη να ετοιμάζεται για να διεκδικήσει μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, τις επόμενες εκλογές. Η εφημερίδα, ξεκαθαρίζει ότι όλα αυτά τα σενάρια δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού ο υπουργός Επικρατείας, κατεβαίνει συχνά στην Κάρπαθο επειδή φτιάχνει σπίτι ‘Τόσο απλά και αληθινά’ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το δημοσίευμα αναλυτικά:

Με αφορμή τα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες έχει ξεκινήσει και μια συζήτηση αναφορικά με τις εκλογικές περιφέρειες όπου θα επιλέξουν να πολιτευτούν οι υπουργοί που στις προηγούμενες εισήλθαν στη Βουλή μέσα από το Επικρατείας. Στο επίκεντρο αυτής της συζήτησης βρίσκεται –όπως είναι λογικό- και το όνομα του υπουργού Επικρατείας κ. Γιώργου Γεραπετρίτη.

Επειδή κατεβαίνει –όπως έκανε πάντα- συχνά στην Κάρπαθο, από την οποία έλκει την καταγωγή του, κάποιοι άρχισαν να τον αντιμετωπίζουν ήδη ως εν δυνάμει αντίπαλο.

Ωστόσο, οι καθ’ όλα ενημερωμένοι πριν αρχίσουν να σεναριολογούν, δεν μπήκαν στον κόπο να μάθουν το πιο απλό, το οποίο είναι η αιτία που κατεβαίνει όλο και πιο συχνά στο όμορφο νησί η Γεραπετρίτης.

Το γεγονός, δηλαδή ότι αποφάσισε να φτιάξει ένα σπίτι στη γενέτειρά του. Τόσο απλά και τόσο αληθινά.

δημοσιεύτηκε: στα Παραπολιτικά