Γιάννης Καμπούρης: «Μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο Αλέξανδρος Κολιάδης….» – Τι είπε για την παραίτηση του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος (βίντεο)

Share

Την διαβεβαίωση ότι θα κατέλθει με κάποιον από τους υποψήφιους που διεκδικούν τον Δήμο Ρόδου, εξέφρασε σε αποκλειστική συνέντευξή του στο NOTOS NEWS ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Καμπούρης. Είπε ακόμη ότι πέραν της παραίτησής του από την θέση του αντιδημάρχου, υπέβαλε και την ανεξαρτητοποίησή του από δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας.

«Πάντα ήμουν ειλικρινής με τον Αντώνη Καμπουράκη. Του έλεγα την αλήθεια. Στην ομάδα του δημάρχου, υπάρχουν πολλοί Δον Κιχώτες» -όπως υπογράμμισε.

Ο κ. Καμπούρης δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την συμπόρευσή του με τον Αλέξανδρο Κολιάδη ενώ ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της δημοτικής αρχής είναι ότι τόσον καιρό, παραμένει ‘απρόσωπο’ και κυρίως απέναντι στη νεολαία.

Επέμεινε πάντως, ότι θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του μετά τον Δεκαπενταύγουστο και θα ανακοινώσει με ποιον θα συμπορευτεί. / news-politics

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

https://www.facebook.com/roditis.tsampikos/videos/665619275019691