Γιάννης Καμπούρης: Ούτε παραιτήθηκα, ούτε παρεξηγήθηκα! – Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Καμπουράκη (video)

Share

ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ σε συνέντευξή του στο Notos News ο νυν αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Καταπολέμησης Αποκλεισμού ΡΟΜΑ, Γιάννης Καμπούρης.

Ερωτηθείς σχετικά με τις συνεχείς μετακινήσεις του από τις προηγούμενες θέσεις σε αντιδημαρχίες και δημοτικούς οργανισμούς (Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,  προεδρία της ΔΕΥΑΡ, προεδρία της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ.ο.κ.) ξεκαθάρισε ότι ‘ούτε παραιτήθηκε από τις θέσεις τις οποίες τον όρισε ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης, ούτε όμως και…  παρεξηγήθηκε, αφού όλα επαφίονται στις αποφάσεις του Δημάρχου. 

“Η συμπόρευσή μου με τον Αντώνη Καμπουράκη ξεκινάει από την δευτέρα δημοτικού που ήμασταν στο ίδιο θρανίο! Δεν τον έχω αφήσει πουθενά ακάλυπτο, αν και με έχει αλλάξει έξι… διευθύνσεις. Άλλος θα είχε παραιτηθεί. Δήμαρχος είναι. Εκείνος αποφασίζει. Ο κόσμος ΔΕΝ μας εκλέγει αντιδημάρχους, αλλά δημοτικούς συμβούλους. Ο Δήμαρχος αποφασίζει τι θα κάνει με τους συνεργάτες του. Το να πω παραιτούμαι και παρατάω τα όπλα, θα ήταν πιο εύκολο. Όμως συνέχισα, μήπως και καταφέρω στις άλλες διευθύνσεις. Μέχρι στιγμής είμαι αντιδήμαρχός του… άρα συμπορεύομαι μαζί του!” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμπούρης. 

Αναφέρθηκε ακόμη, στην επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας-μια  απόφαση την δυνατότητα της οποίας, αφενός παρέχει ο Νόμος, αφετέρου κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω των τεράστιων αναγκών που έχει η Ρόδος, και κυρίως η πόλη.

Ειδικά για την κατάσταση στο νησί με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή, δήλωσε πως αδικείται αφού υπάρχουν πολλά που έχουν γίνει και δεν αναδεικνύονται. /Π.Ντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ BINTEO ΣΤΟ FACEBOOK

https://www.facebook.com/notosnews/videos/270690122195313