Γιάννης Καράμαλης: Με συλλογικότητα και εθελοντισμό μπορεί να προχωρήσει ένας τόπος (video)

Share

 

Γιάννης Καράμαλης: Με συλλογικότητα και εθελοντισμό μπορεί να προχωρήσει ένας τόπος. Πρωταρχικός μου στόχος η ποιότητα ζωής και το περιβάλλον.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο Γιάννης Καράμαλης, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή, «Νέα Κάλυμνος». Zει και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Κάλυμνο μαζί με την οικογένειά του και είναι ένα πολύ δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας που με αγάπη και μεράκι δουλεύει και προσφέρει, μέσα από πολλές συλλογικότητες, στην κοινωνία αυτή.

Στην συνέντευξή του στο News-Politics, εξηγεί πως η πρόταση να είναι υποψήφιος είχε γίνει χρόνια πριν, όμως εκείνος ήθελε  να είναι έτοιμος για αυτό το βήμα. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά με αυτό τον διαφορετικό τρόπο, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και να δουλέψει και από αυτό το μετερίζι για το νησί που ζουν εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Το ότι επέλεξε τον Γιάννη Γαλουζή και την παράταξή του , ανάμεσα σε έξη υποψήφιους Δημάρχους είναι γιατί τον θεωρεί έντιμο και ειλικρινή και έχει στο ψηφοδέλτιο ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε η καλή συνεργασία θεωρείται δεδομένη και έτσι μπορούν να πετύχουν περισσότερα.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η καθημερινότητα, η καθαριότητα και η εξωστρέφεια είναι αυτά που χρειάζεται η Κάλυμνος, λέει ο Γιάννης Καράμαλης, όπως επίσης και η βελτίωση παροχής των υπηρεσιών, για να πάνε όλα καλύτερα και να αυξηθεί και η επισκεψιμότητα στο νησί.

Αν ο κόσμος με τιμήσει θα δουλέψω, γιατί ότι ξεκινήσω δεν το αφήνω ποτέ στη μέση και προσπαθώ να έχω πάντα άριστο αποτέλεσμα, λέει ο Γιάννης και καλεί τους συμπατριώτες του να τον ψηφίσουν για όλα όσα ονειρεύεται και θέλει να τα κάνει πράξη.

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Καράμαλης είναι γεωπόνος μελετητής, με μετεκπαίδευση στα έντομα που αφορούν το αστικό περιβάλλον, ήταν και είναι επί σειρά ετών:

  • Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Βαθύ Αμφιπετράν
  • Μέλος του ΔΣ του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ύδνα
  • Μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου «Ο Ερμής»
  • Μέλος του ΔΣ του ΑΟ Βαθύ
  • Μέλος του ΔΣ της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ
  • Πολλές συμμετοχές σε εκθέσεις γαστρονομίας και τοπικών παραδοσιακών προϊόντων της Καλύμνου
  • Συμμετοχή σε πολλές δράσεις εκπαίδευσης μαθητών σε σχολεία, για το πράσινο και τις καλλιέργειες