Γιάννης Μαστροκούκος: Οτιδήποτε βρούμε έτοιμο, μελέτη ή έργο, θα το συνεχίσουμε. Θέλουμε να κάνουμε τα λόγια πράξεις» (video)

Share

 

«Ένας  κύκλος έκλεισε, πράξαμε το καθήκον μας, ήμασταν παρόντες παντού, με θέσεις και προτάσεις, κοντά στα μεγάλα και στην καθημερινότητα και ήλθε η ώρα να κριθούμε». Αυτά λέει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος, δύο μόλις ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σε μια σύντομη, χαλαρή συζήτηση στην κάμερα του News-Politics.gr.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

«Υπάρχει διάχυτη η θέληση του κόσμου για αλλαγή. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να την εγγυηθούμε».

O Γιάννης Μαστροκούκος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της δημοσιογράφου, λέει ότι αυτή είναι μια διαφορετική εκλογική αναμέτρηση, κυρίως διότι υπάρχει διάχυτη πλέον, παντού, η θέληση του κόσμου για αλλαγή. Η αλλαγή αυτή επιβάλλεται να γίνει και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να την εγγυηθούμε, λέει ο επικεφαλής.

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του ο κ. Μαστροκούκος τονίζει ότι αποτελείται από σπουδαίους ανθρώπους, από όλη την κοινωνική διαστρωμάτωση και όλα τα επαγγέλματα και δηλώνει έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της Δημαρχίας.

«Είναι μονόδρομος να πετύχουμε! Εάν εγώ δεν είμαι έτοιμος, τότε ποιος;;; Είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουμε με νέα πρόσωπα, δεν είμαστε όλοι ίδιοι και θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά».

Μεταξύ άλλων ο επικεφαλής ενημερώνει ότι δύο είναι οι βασικές κατευθύνσεις της παράταξής του, η καθημερινότητα, με πρωταρχικό έργο το κλείσιμο της χωματερής και τα αναπτυξιακά έργα που θα φέρουν πόρους στο νησί.

«Οτιδήποτε βρούμε έτοιμο, μελέτη ή έργο θα το συνεχίσουμε για να κερδίσουμε το χρόνο. Θέλουμε να κάνουμε τα λόγια πράξεις».

Ακολουθεί η συνέντευξη του υποψήφιου Δήμαρχου Γιάννη Μαστροκούκου