Γιάννης Μαστροκούκος: Ποιος διοικεί τελικά την Κάλυμνο; Διακομιχάλης ή Θανάτσης;

Share

Συνεχίζει να «βάζει δύσκολα» στο Δήμαρχο Καλύμνου, Δημήτρη Διακομιχάλη η Παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου. Μετά το Δελτίο τύπου για τις «προσλήψεις ημετέρων», ο κ. Μαστροκούκος επανέρχεται με νέο Δελτίο Τύπου και ζητά από τον Δήμαρχο να απαντήσει «Ποιος διοικεί τελικά την Κάλυμνο; Ο κ. Διακομιχάλης ή ο κ. Θανάτσης Γεώργιος;».

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η Παράταξη Μαστροκούκου καταγγέλλει αυτή τη φορά τον Γιώργο Θανάτση , λέγοντας ότι πρωταγωνιστεί στην κοινωνική και πολιτική ζωή του νησιού, χωρίς να είναι εκλεγμένος από τον Καλυμνιακό λαό και αναλαμβάνει θέματα τα οποία δεν είναι αρμοδιότητάς του, όχι μόνο χωρίς θετικά αποτελέσματα αλλά προκαλώντας ζημία, κυρίως στην ΑΝΕΚ.

Η Παράταξη Μαστροκούκου από την πρώτη στιγμή ήταν εναντίον της απόφασης επιλογής του Γιώργου Θανάτση στο «τιμόνι» της ΑΝΕΚ για δεύτερη φορά, για αυτό και παρακολουθεί στενά τους χειρισμούς του σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την εταιρία και ασκεί αυστηρή κριτική. Σύντομα θα αναζητήσουμε απαντήσεις στα εύλογα ερωτηματικά που δημιουργούνται διαβάζοντας το παρόν ΔΤ που ακολουθεί αυτούσιο.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 02/08/2021

ΘΕΜΑ: «Ποιός διοικεί τελικά την Κάλυμνο; Ο κ. Διακομιχάλης ή ο κ. Θανάτσης Γεώργιος;»
Μετά τις εκλογές εμφανίζονται πρόσωπα από το παρασκήνιο, από το πουθενά και δυστυχώς παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, στην κοινωνική και πολιτική ζωή του νησιού μας, χωρίς θετικά αποτελέσματα.

Για δεύτερη τετραετία φυτευτός έμμισθος πρόεδρος της ΑΝΕΚ, ο κ. Θανάτσης Γεώργιος. Η θητεία του έχει συνδεθεί με ζημίες, καταστροφές, πυρκαγιές, ναυάγια, με σπατάλη κατά την διαδικασία επισκευών των πλοίων μας, που προκαλεί το κοινό αίσθημα, με απαξίωση των τοπικών επαγγελματιών, με ζημιογόνες οικονομικές χρήσεις και με ενίοτε παρουσία κερδών που δεν ξεπερνούν αυτά του περιπτέρου.

Ξεπερνώντας τα όρια της ΑΝΕΚ, εμφανίζεται στα προγράμματα του Δήμου μας « Αντώνης Τρίτσης,» με μεγάλο οικονομικό και αναπτυξιακό ενδιαφέρον, παρουσιάζεται ως διαπραγματευτής σε αγοροπωλησία οικοπέδου με μεγάλο οικονομικό και επενδυτικό ενδιαφέρον ,και τώρα ξανά εν δυνάμει μέλος στην διοίκηση της ΔΕΥΑΚ.
Τελικά ποιός διοικεί αυτόν τον τόπο κ. δήμαρχε; Εσείς ή ο κ. Θανάτσης;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ