Γιάννης Παππάς: Θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, που κράτησαν όρθια τη ΝΔ

Share

 

Ο κ. Γιάννης Παππάς έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον λογαριασμό του στα social media μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού:

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis για την τιμή που μου έκανε, δίνοντάς μου τη δυνατότητα, να προσφέρω στα νησιά μας και να υπερασπιστώ τα συμφέροντα και τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών μας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής προσπάθησα να αναδείξω περισσότερο, μέσω του θεσμού των «Περιφερειακών Διαλόγων», που εμπνευστήκαμε με τους συνεργάτες μου, ζητήματα νησιωτικότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε όλα τα νησιά. Είμαι υπερήφανος που δώσαμε μόνιμη λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των στελεχών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ στο ακριτικό Καστελλόριζο, χαράσσοντας έτσι την οδό, για ανάλογες μελλοντικές παρεμβάσεις. Παράλληλα, δρομολογήσαμε την εξεύρεση λύσεων, για το μείζον ζήτημα της λειψυδρίας στη νησιωτική χώρα.

Ως νησιώτης και Δωδεκανήσιος, θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, που κράτησαν όρθια τη ΝΔ και την ανέδειξαν πρώτη δύναμη και στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, προσφέροντας με όλες τις δυνάμεις μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα κυβέρνηση και προσωπικά στον καλό φίλο και συνάδελφο Στέφανο Γκίκα, που με διαδέχεται.