News&

Γιάννης Βουλγαράκης: «Έκκληση να πέσουν οι τόνοι – Θα γίνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Πρέπει να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης» (ηχητικό)

Share

 

Γιάννης Βουλγαράκης: «Έκκληση να πέσουν οι τόνοι – Θα γίνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Πρέπει να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης» 

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση, να πέσουν οι τόνοι και να πρυτανεύσει η λογική με απώτερο στόχο την πραγματοποίηση του Συνεδρίου στις αρχές του Νοέμβρη, απηύθυνε μέσω του Ρ/Σ Notos News, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, κ. Γιάννης Βουλγαράκης.

«Δεν θα επιτρέψουμε, ο ΣΥΡΙΖΑ να ρευστοποιηθεί» όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο κ. Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να είναι υποψήφιος αφού είναι αδιανόητο να υπάρχουν αποκλεισμοί σε κόμμα της Αριστεράς.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Είμαι με τον κ. Κασσελάκη, εξακολουθώ να τον στηρίζω πολιτικά. Αυτό που συμβαίνει σήμερα, στο κόμμα δεν είναι θέμα αν στηρίζει κάποια ή κάποιος τον Στ. Κασσελάκη. Είναι θέμα εσωκομματικής δημοκρατίας, είναι θέμα που σχετίζεται με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς».

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, κ. Γιάννης Βουλγαράκης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

https://news-politics.gr/wp-content/uploads/2024/10/22-Oct-17.29_.mp3?_=1

Σχετικά με τα δημοσιεύματα και η ανάρτηση διάψευσης 

Επιπρόσθετα, ο κ. Βουλγαράκης διέψευσε τις φήμες που διαδόθηκαν μέσω δημοσιευμάτων από το πρωί της Τρίτης, που ήθελαν με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να αποκλείονται από την εκλογική διαδικασία όσοι εγγράφηκαν στην πλατφόρμα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια σχετική απόφαση» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Βουλγαράκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση – διάψευση του Γιάννη Βουλγαράκη

Επειδή τις τελευταίες ώρες, υπήρξαν δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι στην συνεδρίαση της ΚΟΕΣ αποφασίστηκε να μην μπορούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη συνέδρων και προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όσες και όσοι εγγράφονται στην ιστοσελίδα της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, θέλω να τονίσω ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια σχετική απόφαση. Και δεν θα μπορούσε εξάλλου καθώς είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τα στοιχεία όσων εγγράφονται στη συγκεκριμένη σελίδα.

μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου

Exit mobile version