Γιώργος Μαύρος: Στόχος μας η Κάλυμνος να αλλάξει και να έχει ένα καλύτερο μέλλον (pics n video)

Share

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Γιώργος Μαύρος, την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 το απόγευμα, όπου ανακοίνωσε επισήμως την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές και παρουσίασε τα πρώτα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης του, «Η Κάλυμνος Αλλάζει».

Ταυτόχρονα έδωσε το στίγμα της πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει στην «κούρσα» για τον δημαρχιακό θώκο λέγοντας ότι, ο κόσμος θα πρέπει να αξιολογήσει τους υποψηφίους με βάση την αποτελεσματικότητα και το τι κατάφεραν, ότι δεν πρόκειται να αναλωθούν σε στείρα κριτική και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η Κάλυμνος να πάει μπροστά.

Τις επόμενες μέρες, όπως είπε ο κ. Μαύρος, και μέχρι τις εκλογές θα βγουν στις γειτονιές για να μεταφέρουν μήνυμα ότι η Κάλυμνος μπορεί να αλλάξει!

Τέλος , δήλωσε υπερήφανος για όλους τους νέους και «άφθαρτους» ανθρώπους που τον πλαισιώνουν με τη φρεσκάδα και τη διάθεσή τους για προσφορά και χαρούμενος που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά ώστε όλοι μαζί, σαν μια ομάδα, σαν μία οικογένεια , να πουν τις προτάσεις τους  στους Καλύμνιους.

Ακολουθεί η συνέντευξη και η παρουσίαση των υποψηφίων