Γιώργος Παυλής: «Ανάσα» για τη Λέρο η επίσκεψη του Μάνου Κόνσολα

Share

Από τον κ. Γιώργο Παυλή, Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λέρου «Νέα Πορεία για τη Λέρο», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε μια περίοδο που το Νησί μας παραμένει επικίνδυνα στάσιμο, σε έργα ανάπτυξης, σε προγραμματισμό και όραμα, η επίσκεψη του τέως Υφυπουργού και νυν Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνου Κόνσολα, αφήνει σε όλους μας ηλιαχτίδα αισιοδοξίας!!!

Σε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, τον ενημέρωσα για την ανυπαρξία της νυν Δημοτικής Αρχής, ζητώντας του να μας βοηθήσει ακόμη μια φορά προκειμένου να υλοποιηθούν έργα που έχουν στοιχειώσει εδώ και χρόνια!!!

Εδώ και 15 χρόνια εξάλλου και πολύ πριν ο Δωδεκανησιακός Λαός τον έστειλε στη Βουλή, είχαμε μια πολύ στενή και ανθρώπινη σχέση, που με τιμάει ιδιαίτερα!!!

Η αγάπη του Μάνο Κόνσολα για το Νησί μας είναι αδιαμφισβήτητη, τιμώντας και αυτός την πρωτιά που του δίνουν οι κάτοικοι της Λέρου στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Φεύγοντας από το Νησί μας αισθάνομαι ότι πολύ σύντομα κάποια από τα μεγάλα προβλήματα του τόπου θα πάρουν τον δρόμο της επίλυσης.

Η Λέρος στο πρόσωπο σας κ. Κόνσολα βρήκε έναν αληθινό συμπαραστάτη, που δυναμώνει την φωνή των Λεριών στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, εκεί που δυστυχώς η ΛΕΡΟΣ μας είναι παντελώς απούσα, με αποκλειστική ευθύνη της νυν
Δημοτικής Αρχής.

Υπουργέ μας, φίλε Μάνο, σε ευχαριστούμε.

Μετά Τιμής,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΗΣ

Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λέρου
«Νέα Πορεία για τη Λέρο»