Γιώργος Πόκκιας: «Στην Αυτοδιοίκηση, οι κινήσεις πρέπει να γίνονται με σταθερούς όρους» (video)

Share

 

Με σημείο αιχμής τις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την λειτουργία των θεσμών αλλά και για τους λόγους που συμπορεύεται με τον νυν Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, μίλησε στον Ρ/Σ Notos News, ο γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων κ. Γιώργος Πόκκιας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις που έγιναν όπως η επιστροφή των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και οι δασικοί χάρτες ενώ ξεκαθάρισε, πως στην πολιτική και ειδικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Μετά την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου, έρχεται η επόμενη μέρα, που απαιτεί πολύ δουλειά. 

Ο γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων κ. Γιώργος Πόκκιας στο στούντιο του Notos News, με την Πέγκυ Ντόκου

«Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας για την επόμενη πενταετία και η κρίσιμη εκλογική διαδικασία της 8ης Οκτωβρίου, με φέρνει υποψήφιο σε αυτές τις εκλογές. Η επιλογή να είμαι με τον Αντώνη Καμπουράκη, ήταν ουσιαστικά μονόδρομος. Θεωρώ πως η παράταξη ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ αποτελεί την… εθνική ομάδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του τόπου μας, με πολλά έμπειρα αλλά και με νέα στελέχη. Γνωρίζω καλά, πως υπάρχουν ζητήματα στη Ρόδο που μας πληγώνουν, αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει, χτίζοντας στα όποια θετικά έχουν γίνει και αλλάζοντας ό,τι χρειάζεται. Στην Αυτοδιοίκηση όπως και στην ζωή, οι κινήσεις πρέπει να γίνονται με σταθερούς όρους. Δεν μπορούμε να γκρεμίζουμε και να χτίζουμε από την αρχή, γιατί έτσι χάνουμε χρόνο» –όπως τόνισε

Επιπλέον, εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει δεύτερος γύρος, αλλά σε κάθε περίπτωση ”δεν αλλάζει τίποτε γρήγορα, από την μία μέρα στην άλλη”. 

ΒΙΝΤΕΟ

https://www.facebook.com/notosnews/videos/322546190458021