H Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Σάκη Χούλη ανακοίνωσε επίσημα την συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου (video)

Share

Την πρώτη της επίσημη δήλωση για τη συμμετοχή της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές έκανε την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, η δημοτική παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε συνέντευξη τύπου , δίνοντας το στίγμα των πολιτικών της θέσεων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ένα δυναμικό έναυσμα, για μια νέα μάχη για τις ανάγκες των πολλών, όπως είπε ο επικεφαλής της παράταξης, Σάκης Χούλης. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο κ. Χούλης, πλαισιωμένος από τον Σάκη Μαϊλλη  και τον Μάρκο Σκόρδο, ο οποίος προλόγισε την παρουσίαση, ξεκίνησε λέγοντας ότι το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα που μπορεί να βγει από την κάλπη της 8ης Οκτώβρη, είναι η αποφασιστική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αιγαίο, στο Δήμο και στην Περιφέρεια και απηύθυνε κάλεσμα πλατιάς συμπόρευσης και κοινής δράσης προς όλους όσους είναι μαζί στους δρόμους της διεκδίκησης και παλεύουν για την βελτίωση της καθημερινότητας και τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας.

Ο Σάκης Χούλλης «σήκωσε το γάντι» που έριξε ο Δήμαρχος Καλύμνου, Δημήτρης Διακομιχάλης  στις αντιπολιτεύσεις αναφορικά με τα χρήματα που απαιτούνται για τη δεματοποίηση και του άσκησε αιχμηρή κριτική. «Έρχεται ο Δήμαρχος και κάνει αναφορά σε ένα ποσό 1,8 εκατομμύρια ευρώ για τη δεματοποίηση. Αλήθεια πόσο κοστολογείται από το Δήμαρχο η αξία της ανθρώπινης ζωής; Η καταστροφή της αγροκτηνοτροφίας, του περιβάλλοντος και τελικά ο διασυρμός του ίδιου του νησιού που είναι αποτέλεσμα αυτής της δικής του πολιτικής;; Γιατί ο κ. Δήμαρχος όλα τα προηγούμενα χρόνια, ποτέ δεν έφερε το θέμα αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο και να συζητηθεί η ενδιάμεση λύση; Και για να προλάβουμε τις κουτοπονηριές μην κάνουμε πάλι καμία αναφορά στην απλή αναλογική»,  σχολίασε ο επικεφαλής, μεταξύ άλλων.

Η συνέντευξη δόθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου παρευρίσκονταν και αρκετά μέλη της παράταξης και όπως είπε ο κ. Χούλης , στο πάνελ θα έπρεπε να είναι και ο Γιάννης Μάγκος, εκπαιδευτικός, Χημικός και μέλος της Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου. Ο συμπατριώτης μας Μάρκος Σκόρδος έκλεισε τη συνέντευξη ανακοινώνοντας πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η παράταξη θα παρουσιάσει τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο και θα καλύπτουν όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Ακολουθεί η συνέντευξη τύπου