Η Άννα Βερούλη, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στην Κάλυμνο (φωτος κ βίντεο)

Share

 

Η Άννα Βερούλη, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στην Κάλυμνο

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η Άννα Βερούλη επισκέφθηκε την Κάλυμνο την Τετάρτη 28 Μαΐου 2024, ως υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, προερχόμενη από Κω, μαζί με του ιδιοκτήτες του Radio Proto, Sandy Κυριακή Λαδικού και Πάρι Λαδικό, με τους οποίους συνδέεται με συγγενικούς δεσμούς. 

Όταν γνωρίσει κανείς την κ. Βερούλη, πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου στον ακοντισμό, είναι ολοφάνερο  μέσα από τις πράξεις και τα λόγια της ότι, πρώτη θέση στην καρδιά της κατέχει ο αθλητισμός και μέσα από τα ιδεώδη του αγωνίζεται στον «στίβο» της πολιτικής.

«Στη ζωή να έχετε πίστη στο όνειρο. Προχωρήστε μπροστά! Μην μασάτε!». Αυτό το μήνυμα θέλησε, πέρα από την πολιτική  όπως είπε,  να στείλει στα παιδιά, κατά την επίσκεψη της στο Δημοτικό Στάδιο και το κολυμβητήριο της Καλύμνου.

Την κ. Βερούλη συνόδευε ο  Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ, Μικές Ζηρούνης και την υποδέχτηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βαλαντούλα Καναβούρη και Βασίλης Μουσελλής, ο  πρώην Δήμαρχος και νυν πρόεδρος της Ένωσης Καζώνης-Κάλυμνος 2000, Γιώργος Ρούσσος, γυμναστές, γονείς, παιδιά  και μέσα ενημέρωσης και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον “αγώνα” της, αυτή τη φορά για το ευρωκοινοβούλιο.

Η κ. Βερούλη έμεινε άφωνη όταν αντίκρισε το σύγχρονο, πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο και το κολυμβητήριο με την 50άρα πισίνα. Εκεί είχε και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Ρούσσο για τον αθλητισμό. Και οι δυο αναφέρθηκαν στον ιδρυτή του κλασσικού αθλητισμού στην Κάλυμνο και πρώτο διαχρονικά σε επιτυχίες αθλητή Δωδεκανήσου,  τον αείμνηστο Βασίλη Σεβαστή.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της υποψήφιας ευρωβουλευτή συμπεριλάμβανε και επίσκεψη στον  Δήμαρχο, Γιάννη Μαστροκούκο, στον αντιπρόεδρο του ΔΣ, Κρις Αλαχούζο, στον Άγιο Σάββα και συναντήσεις με πολίτες στην παραλιακή του νησιού.

BINTEO