Η Εφη Χαραλαμποπούλου μοναδική υποψήφιος πρόεδρος στην ΔΕΕΠ Δ/σου – Ολοι οι υποψήφιοι

Share

H δικηγόρος κ Εφη Χαραλαμποπούλου θα είναι η μοναδική υποψήφιος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021 της Νέας Δημοκρατίας.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων εξέπνευσε το απόγευμα της Παρασκευής και χθες το απόγευμα αναμενόταν, μετά την υποβολή τυχόν ενστάσεων, η οριστικοποίηση του πρακτικού με τα ονόματα των υποψηφίων προκειμένου εν συνεχεία να γίνει η ανακήρυξη τους σε κεντρικό επίπεδο.

Την υποψηφιότητα της κ. Χαραλαμποπούλου, που σηματοδοτεί μια νέα περίοδο ενότητας στο κόμμα σε τοπικό επίπεδο, υπογράφουν 60 μέλη του κόμματος από τα νησιά.
13 άτομα δήλωσαν την υποψηφιότητα τους ως μέλη στο ίδιο κομματικό όργανο.
Μοναδικός υποψήφιος για την διευρυμένη Δημοτική Ενότητα Ρόδου θα είναι, όπως ξανάγραψε η «δημοκρατική», ο ιατρός κ. Αντώνης Αρφαράς.

Κατά τις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές, δικαίωμα εκλέγειν για την εκλογή του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π., των μελών της Δ.Ε.Ε.Π., του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε., έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, τα μέλη του Κόμματος που έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2021.

Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2021, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους έως την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 είτε ηλεκτρονικά είτε στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος είτε μέσω Τραπέζης.

Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν είναι η εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, που θα συνταχθεί με ευθύνη της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Κόμματος, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 4 της Εγκυκλίου αυτής.

Η ΕΦ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου και η ΔΗΜΕΦΕ πόλεως Ρόδου θα στεγάζονται από την Τετάρτη 29/09/2021, μέχρι και το πέρας όλης της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών, στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας(Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδ/σου Νέας Δημοκρατίας, οδός Μιχαήλ Πετρίδη αρ. 4 εντός ωραρίου λειτουργίας των γραφείων για όλο το ανωτέρω χρονικό διάστημα, το οποίο θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Πιο συγκεκριμένα την υποψηφιότητα της κ. Εφης Χαραλαμποπούλου υπογράφουν τα ακόλουθα 60 μέλη της Νέας Δημοκρατίας:
Νικολάου Μηνάς του Ελευθερίου, Παλλάς Εμμανουήλ του Στεφάνου, Ελευθερίου Γεώργιος του Νικολάου, Ταρασλιάς Κωνσταντίνος του Σωτηρίου – Αλέκου, Παπαδοπούλου Παρασκευή του Γεωργίου, Χαμουζάς Αναστάσιος του Παναγιώτη, Τσέρκης Ηλίας του Ιωάννη, Ιωακείμ Σοφία του Παναγιώτη, Ιωακείμ Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Τάχερ Παναγιώτης του Γεωργίου, Καραγιάννης Τσαμπίκος του Ιωάννη, Κορακάκη Μαρία του Εμμανουήλ, Καψάλης Βασίλης του Χρήστου, Μανουσάκης Γεώργιος του Νικολάου, Διακογεωργίου Κάλλιστος του Βασιλείου, Παπαγεωργίου Σταύρος του Αθανασίου, Τριομμάτης Τσαμπίκος του Θεολόγου, Τριομμάτη Φραγκούλα του Φιλίππου, Λούπης Γεώργιος του Νικολάου, Δράκος Φώτιος του Κωνσταντίνου, Δράκου Νομική του Εμμανουήλ, Καραταπάνης Σάββας του Θεοδώρου, Νικολής Βασίλης του Αντωνίου, Κωνσταντινίδης Μηνάς του Κωνσταντίνου, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος – Μιχαήλ του Μηνά, Φάντης Σταμάτιος του Νικολάου, Πάλλας Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ, Τριομμάτης Φίλιππος του Τσαμπίκου, Κουγιός Βασίλης του Σπύρου, Γκουσιόπουλος Εμμανουήλ του Δημητρίου, Στάμος Αθανάσιος του Πέτρου, Διακοσάββας Μιχάλης του Αναστασίου, Διακοσάββας Γεώργιος του Αναστασίου, Παρασκευάς Στέργος – Χρήστος του Κωνσταντίνου, Σαρής Κωνσταντίνος του Ιάκωβου, Σταυλάς Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Κανάρης Αντώνιος του Σταύρου, Κανάρης Σταύρος του Αντωνίου, Πολλού Ελευθέριος του Ανθιμου, Τσαχουριανίδης Αναστάσιος του Θεοδώρου, Παλατιανού Μαρία του Αντωνίου -Χατζηχριστοφή Ειρήνη του Ευαγγέλου, Παραδείση Μαρούσω του Εμμανουήλ, Γκινής Ελευθέριος του Κωνσταντίνου, Κωνσταντάρος Αναστάσιος του Ιωάννη, Λόγγου Δήμητρα του Εμμανουήλ, Παπαδοπούλου Σύλβια – Αννα του Γεωργίου, Μαζάρης Βασίλειος – Ισίδωρος του Πέτρου, Παπαδόπουλος Γεώργιος του Νικολάου, Κωστάκης Νικόλαος του Αντωνίου, Γιαννακού Μαρία του Κωνσταντίνου, Μουσέλλης Εμμανουήλ του Γεωργίου, Κωνσταντινόπουλος Βασίλειος του Ιωάννη, Ντρισπιώτης Βαϊος του Γεωργίου, Αθανασίου Δαμιανός του Βασιλείου, Νικολάκης Χαράλαμπος του Γεωργίου, Βογιατζής Ρωσσέτος του Σακελλάρη, Καμπούρη Μαρία του Εμμανουήλ, Παλατιανός Νικόλαος του Μιχαήλ, Γιαννακός Χρήστος του Κωνσταντίνου.

Yποφηφιότητα ως μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. έχουν υποβάλει οι:
Χατζημιχαήλ – Ταρασλιά Σοφία του Εμμανουήλ, Παλλάς Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ, Διακίδη – Κώστα Αικατερίνη του Γεωργίου, Φαρμακίδης Νικόλαος του Γεωργίου, Πατσουράκης Μηνάς του Ιωάννη, Χατζηνικόλα Παρασκευή του Αντωνίου, Ζερβός Εμμανουήλ του Μιχαήλ, Γκουσιόπουλος Εμμανουήλ του Δημητρίου, Καραγιάννης Τσαμπίκος του Ιωάννη, Γλεντής Κωνσταντίνος του Ηλία, Γιαννακόπουλος Ανδρέας του Χρήστου, Καντής Γεώργιος του Φωτίου, Πάγκαλης Γεώργιος του Ιωάννη,
Υποψήφιος για την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ είναι ο ιατρός Αντώνης Αρφαράς.
Υποψηφιότητα για μέλη στο ίδιο όργανο έχουν υποβάλλει από την Ρόδο (υφίστανται κι άλλες υποψηφιότητες από δημοτικές κοινότητες που επρόκειτο να οριστικοποιηθούν): Aρνίτταλης Μιχαήλ του Εμμανουήλ, Ελευθερίου Νικόλαος του Γεωργίου, Κεφαλά Στεργούλα του Αναστασίου, Κουγιός Βασίλειος του Σπύρου, Λαμπριανός Τσαμπίκος του Νικολάου, Λούπης Γεώργιος του Νικολάου, Ηλίας Ορφανός του Νικολάου, Σταμπολή Σταματία του Παναγιώτη, Συκόφυλλος Παντελής του Μιχαήλ, Σωφρονάς Γεώργιος του Κωνσταντίνου.

Πηγή:www.dimokratiki.gr