Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής τίμησε τον πρόεδρο της Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας Νικ. Καλουρή και το μέλος της Εμμ. Τρικοίλη για την προσφορά τους

Share

Η Ένωση Καλυμνίων Αττικής τίμησε τον πρόεδρο της Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας , Νικόλαο Καλουρή και το μέλος της, Εμμανουήλ Τρικοίλη, στα γραφεία της Ένωσης στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια ειδικού ΔΣ που διενεργήθηκε για το σκοπό αυτό. Το γεγονός έγινε γνωστό από ανάρτηση της Ένωσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όπως αναφέρεται, με την ευκαιρία ανακοινώνεται και η «επανεκκίνηση» δραστηριοτήτων της Ένωσης. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ακολουθεί η ανακοίνωση την Ένωσης Καλυμνίων Αττικής
«Αυτές τις μέρες στα γραφεία του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε ΔΣ προκειμένου να τιμήσουμε τους συμπατριώτες μας, κο Νικόλαο Καλουρή , πρόεδρο της Παγκαλυμνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και του συλλόγου μας στο Οχάιο, καθώς και τον Εμμανουήλ Τρικοίλη μέλος του ΔΣ της Παγκαλυμνιακής και αντιπρόεδρο του συλλόγου μας στο Οχάιο.

Ο κος Καλουρής είναι ο μακροβιότερος εν ενεργεία πρόεδρος, παροικιακών μας συλλόγων καθώς και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Παγκαλυμνιακής μας ομοσπονδίας Αμερικής. Δεκάδες οι προσφορές του τόσο στους συλλόγους μας, όσο και στο νησί μας.
Δίπλα του βεβαίως στην μακροχρόνια αυτή προσφορά, είναι ο Κος Εμμανουήλ Τρικοίλης καθώς και οι κυρίες Ειρήνη Καλουρή και Πόπη Τρικοίλη οι οποίες είναι εξίσου πρόεδροι στα σωματεία γυναικών της Ελληνικής κοινότητας μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε υγεία και μακροζωία.

Παράλληλα όμως, στο ΔΣ αποφασίσαμε την επανεκκίνηση του συλλόγου μας με αρκετές δράσεις εώς τα Χριστούγεννα και σύντομα θα σας ενημερώσουμε.
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας!»