Η επίσκεψη της Κατερίνας Νοτοπούλου στη Ρόδο, η επικαιρότητα και το σχέδιο για τον Τουρισμό

Share

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ η επικαιρότητα μπορεί να βάλει πολύ σημαντικές ειδήσεις σε δεύτερη μοίρα. Αυτό συνέβη και με την κα Κατερίνα Νοτοπούλου, τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης (2018-2019) στην κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία επισκέφθηκε την Ρόδο με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου. 

Αν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τα στελέχη του κόμματος στην περιοχή μας, η φρενίτιδα που προκάλεσε η υπόθεση με τις δολοφονίες που φέρεται να διέπραξε η 45χρονη, επικάλυψε τις εξελίξεις. Βλέπετε, όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στο δικαστικό μέγαρο και όχι στο δημαρχιακό!!!

Πάντως, η κα Νοτοπούλου (η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνισή της) μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση ότι: ”Το 2023 θα είναι δύσκολο! Έχουμε πολλές προκλήσεις: από την κλιματική αλλαγή και την ψηφιακή πράσινη μετάβαση μέχρι την μείωση του εισοδήματος των ταξιδιωτών. Άρα πρέπει να υπάρχει σχέδιο. Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν έχει σχέδιο για τον Τουρισμό…”

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι φέτος πήγαμε καλά (σε αφίξεις). Εάν υπάρχει σχέδιο σοβαρό, θα φανεί στα δύσκολα! / Π.Ντ. / news-politics