Η Μάγισσα spoiler: Νικήτας Λάσκαρης και Μήτρος Γερακάρης – Η απαρχή της ιστορίας (video)

Share

 

Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν νωρίς από τους δημιουργούς της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά». Αρχικά με την παρουσίαση μιας πρώτης δομής της ιστορίας που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τη νεά τηλεοπτική χρονιά και στη συνέχεια με την αποκάλυψη των πρώτων προσώπων.

Τώρα έρχονται άλλα δύο κομμάτια στο παζλ που συνθέτουν η Μελίνα Τσαμπάνη, ο Πέτρος Καλκόβαλης και ο Λευτέρης Χαρίτος. Πρόκειται για τους γενάρχες των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων.

Η ιστορία ξεκινά στη Μάνη το 1710. Την περίοδο της Ενετοκρατίας ο Νικήτας Λάσκαρης και ο Μήτρος Γερακάρης, γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας. Η έχθρα τους θα σημαδεύσει, ανεξίτηλα, όλη τη σειριά τους.

Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών.

Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

Τον ρόλο του Μήτρου Γερακάρη ενσαρκώνει ο Σπύρος Τσεκούρας. Τον ρόλο του Νικήτα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Γιάννης Ποιμενίδης. Οι νέοι ρόλοι όπως παρουσιάζονται είναι άκρως ενδιαφέροντες. Όπως πολύ ενδιαφέρον θα έχει η μετάλλαξη του Σπύρου Τσεκούρα από τον «χαλλλαρό» Μπάμπη με τη σχολή οδηγών στη Θεσσαλονίκη, σε τρομερό και φοβερό κουρσάρο του Πόρτο Κάγιο.

Αλλά και ο Γιάννης Ποιμενίδης, θα βρεθεί σε έναν ανάλογο ρόλο εποχής. Μεγάλη αλλαγή μετά από τον χαρακτήρα του Μάρτιν που πρωτοστάτησε στα γεγονότα ανάμεσα στις αρχές και τους χίπις στα Μάταλα στη σειρά «Η Παραλία» την περασμένη σεζόν.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά έρχεται τον Οκτώβριο: