ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου, Γιάννη Μαστροκούκου και του ΔΣ στο Κέντρο Ιστορίας κ Πολιτισμού (φωτος κ βίντεο)

Share

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, στις  5 το απόγευμα, στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού του Δήμου Καλυμνίων, η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Γιάννη Μαστροκούκου και των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ από την πρώτη του έτους.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Γιάννη Μαστροκούκου και του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.κ Παϊσιος , σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής, Βασίλη Υψηλάντη και των Αρχών του τόπου.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από Ειρήνη Χαλκίτη και Παλμό της Καλύμνου. Ρεπορτάζ, Ειρήνη Χαλκίτη

Για ενότητα , αποφασιστικότητα και πολλή δουλειά μίλησε ο νέος Δήμαρχος, τονίζοντας ότι, θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του και θα πορευτούν με πρόγραμμα και σχεδιασμό για να υπηρετήσουν την «Κάλυμνο, την Ενότητα και την Αναγέννηση» του τόπου. Μίλησε για ένα σύγχρονο Δήμο με Ευρωπαϊκά πρότυπα, για όραμα και δήλωσε ότι θα φροντίσει να έχει συνέχεια ο Δήμος σε ότι καλό έχει γίνει.

ΒΙΝΤΕΟ 

ΒΙΝΤΕΟ