Η Ρόδος μετράει…. ρεκόρ αλλά πνίγεται στα αυτονόητα: Επανήλθε ο κλιματισμός στην ΜΕΘ του ΓΝΡ (!)

Share

Χρειάστηκαν δημόσιες εκκλήσεις και διάσταση του θέματος στον Τύπο για το αυτονόητο: να τοποθετηθεί κλιματισμός στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου! Εν έτει 2022, η Ρόδος, από την μία πλευρά μετράει ‘ρεκόρ’ ενώ την ίδια ώρα, ‘πνίγεται’ στα κοινωνικά ζητήματα και στην καθημερινότητα. 

Εν πάση περιπτώσει, αφού χρειάστηκε να κάνει δημόσια έκκληση ο γιατρός της εντατικής μονάδας του νοσοκομείου της Ρόδου κος Βασίλης Κινούς, ο κλιματισμός στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου της Ρόδου, επανήλθε.

Σε αναρτήσεις που έκανε στο facebook ο κ. Κινούς επισημαίνει:

-Σήμερα τοποθετήθηκε το μηχάνημα που θα επαναφέρει σε επιτρεπτά επίπεδα τον κλιματισμό στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας. Θέλω άλλη μια φορά να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους αυτούς τους ανθρώπους που έδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας. Πλήρωσαν, Παρήγγειλαν και Τοποθέτησαν σε χρόνο ρεκόρ τον απαραίτητο μηχανισμό για να αποκατασταθεί το ιδανικό περιβάλλον που χρειάζεται για την καλύτερη νοσηλεία των βαρέως πασχόντων συνανθρώπων μας.

Σε άλλη ανάρτηση είχε γράψει:
-Με έκφραση αγάπης και αλληλεγγύης ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και δώσατε το «παρών», αποδεικνύοντας ότι η ελληνική κοινωνία, όσες δυσκολίες κι αν περνά, δεν σταματά να είναι ανθρώπινη. Το ελπιδοφόρο αυτό παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας, σε μία πρωτοφανή για την χώρα εποχή.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειδικά:
-Την οικογένεια Ελευθερίου Καφετζή για την προσφορά 2.000 ευρώ.
-Την Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε που προεδρεύει ο κ. Κολιάδης Αλέξανδρος για την προσφορά 2.700 ευρώ.
-Τους Διασώστες Ρόδου για την προσφορά 1000 ευρώ.
-Και τέλος την εταιρεία του κ.Τσακίρη Μάρκου που αφιλοκερδώς θα τοποθετήσει σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες τον απαραίτητο εξοπλισμό στο Νοσοκομείο μας.

ΣΗΜ: Ελπίζουμε να αποκατασταθεί σύντομα και η διοίκηση του ΓΝΡ αν και αυτό δεν εξαρτάται από τους… ιδιώτες (sic) / news-politics.com