Η σπαρακτική φωτογραφία με το έμβλημα της Ρόδου που έγινε viral – Το ελαφάκι της Kalliope Voutzali

Share

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ είναι δέκτες των μηνυμάτων, των σημείων και των καιρών. Η συμπολίτισσά μας, βραβευμένη φωτογράφος Kalliope Voutzali αποτύπωσε με τον φωτογραφικό της φακό, αυτό που κυριαρχεί στις ψυχές των Ροδιτών. Τον πόνο και τον τρόμο του αγαπημένου, εμβληματικού ελαφιού που νιώθει προστασία και ψάχνει για φροντίδα στην αγκαλιά μιας γυναίκας – Ροδίτισσας. Οι εικόνες μιλούν…

ΓΡΑΦΕΙ Η Kalliope Voutzali στην ανάρτησή της:

Τις μέρες της καταστροφής έλαβα αρκετά μηνύματα από φίλους έκτος Ρόδου, φίλοι που βίωσαν τις πολύνεκρες πυρκαγιές στο Μάτι και την Εύβοια. Ήθελαν να δουν αν είμαι καλά και τι εχει συμβεί ακριβώς καθώς δεν υπήρξε ποτέ σωστή ενημέρωση.
Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, σημαίνει πολλά να ξέρεις πως άνθρωποι σε νοιάζονται ακόμη και αν δε σε έχουν δει ποτέ από κοντά.

Σε όλα τα μηνύματα αυτά υπήρχε ένα κοινό σημείο, μια κοινή πικρή διατύπωση – διαπίστωση λόγω εμπειρίας…”είστε μόνοι σας, μην περιμένετε βοήθεια δε θα έρθει!”

Αυτό το “μόνοι μας” ήταν τελικά πιο “μαζί” από ποτέ….

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δεν κοιμήθηκαν, που πάλεψαν, που προσέφεραν με την καρδιά τους, που κάπνισαν τα πρόσωπά τους και έκαψαν τα χέρια τους, που μοιράστηκαν τα υπάρχοντά τους και άνοιξαν τα σπίτια τους, που άφησαν πίσω τις οικογένειές τους και πήραν στα χέρια άλλες για να τις προστατεύσουν. Το Ευχαριστώ είναι λίγο..

Θα κλείσω με μια μικρή κρυφή και φανερή επιθυμία και ευχή, να μη νικηθούμε ακόμη μια φορά απο τη μικρή μας μνήμη….

photo:Kalliope Voutzali

#rhodesfires #rhodes #endangered #rhodesforests #kalliope_artphoto #photography #protect #nurture #canon #canongreece #fineatphotography #conceptual Δείτε λιγότερα
— μαζί με kalliope_artphoto. / Για το news-politics, Πέγκυ Ντόκου