Η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη παντρεύτηκε και έκανε live streaming τον… γάμο της!

Share

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, γιατρό Νίκο Παπαπαναγιώτου, παντρεύτηκε η βουλευτής Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη, το περασμένο Σάββατο, εφαρμόζοντας τον πιο πρωτότυπο τρόπο παρακολούθησης της τελετής, αφού εκτός από το ζευγάρι και τους μάρτυρες – κουμπάροι δεν βρισκόταν κανείς άλλος ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια παρακολουθούσε μέσω… viber.

Η νύφη φορώντας ένα χρυσό πουκάμισο, ιβουάρ φούστα και αντίστοιχου χρώματος παλτό, στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Νίκου, που είναι γιατρός στο νοσοκομείο Ρόδου.

Οι δυο τους διάλεξαν να παντρευτούν στο χωριό Καλυθιές, τόπο καταγωγής της βουλευτού και τον γάμο τέλεσε ο φίλος του ζευγαριού και δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης με μάρτυρες δύο ξαδέλφια της Μίκας.

Στο μυστήριο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και γι’ αυτό η αγαπημένη αδελφή της βουλευτού, Αντωνία και οι γονείς της Μίκας και του Νίκου έβλεπαν τα πάντα από βιντεοκλήση.

Μάλιστα η Μίκα Ιατρίδη ανέβασε και μια φωτογραφία από τον γάμο της στο Instagram. Χαμογελαστή και ευτυχισμένη ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ συνοδεύει τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: “το ωραιότερο ραντεβού της ζωής μας”. / παραπολιτικά