Ίδρυση νέας Δημοτικής Παράταξης ‘ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’ από τον Εμμανουήλ Γιαννικουρή

Share

Στην ίδρυση νέας Δημοτικής Παράταξης- ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ- προχώρησε ο κ. Εμμανουήλ Γιαννικουρής, πολιτικός μηχανικός.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Εμμανουήλ  Γιαννικουρή

Γνωρίζω προς τον Καλυμνιακό λαό την ίδρυση υπό την Αρχηγία μου της νέας Δημοτικής Παράταξης με το ως άνω έμβλημα η οποία προτίθεται να λάβει μέρος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές διεκδικώντας τη διοίκηση του Δήμου Καλυμνίων προκειμένου να συμβάλλω με την γνώση την εμπειρία και την επίμονη δραστηριότητα μου στη βελτίωση του βιοτικού αλλά και του ποιοτικού επιπέδου ζωής για τους Καλύμνιους συμπατριώτες μου.

Κύριο μέλημα μου η παντελώς άλλη εμφάνιση του νησιού μας με τα παρακολουθήματα των νήσων αυτού με στόχευση στην βιολογική εκμετάλλευση απορριμμάτων, επίλυση της πλημμυρίδας του εμπορικού δρόμου, την βιολογική επεξεργασία των λυμάτων σε ολόκληρο το νησί τα λιμενικά έργα προσέγγισης κρουαζιερόπλοιων και πάνω απ’ όλα την τουριστική ανάπτυξη του νησιού με πρωτοποριακά έργα μοναδικά στη Μεσόγειο για την προσέλκυση χιλιάδων τουριστώ.

Η επιδίωξη μας θα είναι ξεκάθαρη υγιής διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και όλων των φορέων που εντάσσονται στη δικαιοδοσία της Δημοτικής Αρχής.

Θα υπάρξει τέλος έλεγχος και προστασία του εισοδήματος των Καλυμνίων με επαναφορά διαφυγόντων κερδών και αδικαιολόγητης απώλειας κεφαλαίων από κάθε Δημοτική Διαχείριση

Εμμανουήλ Γιαννικουρής