Ήπιαν καφεδάκι οι αντιδήμαρχοι εν αναμονή της απόφασης του Δημάρχου που θα πάει… Γενάρη 2022

Share

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ με αγωνία οι αντιδήμαρχοι, οι χωρικοί και οι πρόεδροι των οργανισμών και επιχειρήσεων του Δήμου Ρόδου, μέχρι την ανακοίνωση της απόφασης του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη για τις θητείες τους. Τελικά, ο Δήμαρχος, τους έδωσε ραντεβού για το τέλος Ιανουαρίου 2022. Μέχρι τότε όμως, αποφάσισαν κάποιοι, να πιούν ένα καφεδάκι και να κουτσομπολέψουν! 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ:

Ανανεώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής για δύο μήνες οι θητείες 14 αντιδημάρχων στον Δήμο Ρόδου με την έκδοση ισάριθμων αποφάσεων του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

Ο δήμαρχος Ρόδου είχε καταστήσει εξάλλου σαφές ότι την 28η Νοεμβρίου 2021 ημερομηνία κατά την οποία εκπνέει η θητεία των αντιδημάρχων στον Δήμο Ρόδου (πλην της αντιδημαρχίας Προγραμματισμού & Οργάνωσης του κ. Γιώργου Τριάντου) δεν πρόκειται να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό, αλλά θα ανανεώσει για δύο μήνες τη θητεία του σχήματος διοίκησης του Δήμου Ρόδου ως έχει.

Οι μόνες αλλαγές που σημειώθηκαν είναι ότι μετά την ανάθεση των καθηκόντων προέδρου της ΔΕΡΜ ΑΕ στον χωρικό αντιδήμαρχο Αφάντου και Πεταλουδών κ. Τάσο Σπανό, ως τον Ιανουάριο του 2022 δεν του ανανεώθηκαν τα καθήκοντα που είχε στην δημοτική ενότητα Πεταλουδών και στον χωρικό αντιδήμαρχο Αρχαγγέλου, Ιαλυσού και Καλλιθέας κ. Γεώργιο Πατσάη τα καθήκοντα που είχε στη δημοτική ενότητα Ιαλυσού.

Μεταβιβάστηκε εξάλλου στον κ. Ευστράτιο Καρίκη, η αρμοδιότητα Εποπτείας, Συντονισμού & Παρακολούθησης των εργασιών του Αυτοτελούς Τμήματος Νομικής Υπηρεσίας και του έργου των δικηγόρων με έμμισθη εντολή, έως και τις 31.01.2022.

Τον Ιανουάριο του 2022, όταν θα λήξει η συγκεκριμένη παράταση στόχος του δημάρχου είναι να προχωρήσει σε αλλαγές όχι όμως προσώπων αλλά… θέσεων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Ρόδου θεωρεί ότι τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί θα πρέπει να δοκιμαστούν και από άλλες θέσεις ευθύνης.

Σημειώνεται, ότι στον Δήμο Ρόδου μπορεί να ορισθούν 11 έμμισθοι και 4 άμισθοι αντιδήμαρχοι.

Με τις αποφάσεις του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη ανατίθενται – ανανεώνονται οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων και η διάρκεια ισχύος των καθηκόντων τους ως εξής:

1. Άμισθοι αντιδήμαρχοι:

– Ο άμισθος αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Αθανάσιος Βυρίνης, θα εκτελεί τα καθήκοντά του έως και τις 27.01.2022.

– Ο άμισθος αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Προστασίας Περιβάλλοντος και Πρωτογενούς Ανάπτυξης, κ. Παναγιώτης Σταμάτης, θα εκτελεί τα καθήκοντά του, έως και τις 27.01.2022.

– Ο κ. Alexandre-Basile (Αλέξης) Coliadis [Αλέξανδρος Κολιάδης], άμισθος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων, θα εκτελεί τα καθήκοντά του έως και τις 31.01.2022.

– Ο κ. Αθανάσιος Στάμος του Πέτρου, άμισθος αντιδήμαρχος Εμπορίου, Εκκλησιαστικών Θεμάτων, Σχέσεων με την Εκκλησία, Θρησκευμάτων και Κοιμητηρίων, θα εκτελεί τα καθήκοντά του έως και τις 27.01.2022.

2. Χωρικοί αντιδήμαρχοι

– Ο κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης, έμμισθος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου, Δημοτικής Ενότητας Καμείρου, θα εκτελεί τα καθήκοντά του, έως και τις 28.01.2022.

– Ο κ. Νικόλαος Καραμαρίτης, έμμισθος αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Λινδίων & Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου, θα εκτελεί τα καθήκοντά του, έως και τις 28.01.2022.

– Ο κ. Γεώργιος Πατσάης, έμμισθος αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αρχαγγέλου και Καλλιθέας, θα εκτελεί τα καθήκοντά του, έως και τις 28.01.2022. Θα έχει αρμοδιότητα στις δημοτικές ενότητες Αρχαγγέλου και Καλλιθέας.

– Ο κ. Αναστάσιος Σπανός-Παπαγιάννης έμμισθος αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αφάντου, θα εκτελεί τα καθήκοντά του, έως και τις 28.01.2022.
3. Έμμισθοι αντιδήμαρχοι

– Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, έμμισθος αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης θα εκτελεί τα καθήκοντά του έως και τις 28.01.2022.

– Ο κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, έμμισθος αντιδήμαρχος Οικονομικών, θα εκτελεί τα καθήκοντά του, έως και τις 31.01.2022.

– Η κ. Τσαμπίκα Κιαχαγιά– Μαγιόγλου, έμμισθη αντιδήμαρχος Επιχειρησιακής Λειτουργίας & Καθημερινότητας του Πολίτη, θα εκτελεί τα καθήκοντά της έως και τις 28.01.2022.

– Ο κ. Ιωάννης Καμπούρης έμμισθος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, θα εκτελεί τα καθήκοντά του έως και τις 27.01.2022.

– Ο κ. Τηλέμαχος Καμπούρης του Ιωάννη, έμμισθος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών & Ενεργειακών Επενδύσεων, θα εκτελεί τα καθήκοντά του έως και τις 31.01.2022.

– Ο κ. Ευστράτιος Καρίκης, έμμισθος αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Μετανάστευσης και αναπληρωτής δημάρχου, θα εκτελεί τα καθήκοντά του έως και τις 31.01.2022. Μεταβιβάζεται στον κ. Ευστράτιο Καρίκη, η αρμοδιότητα Εποπτείας, Συντονισμού & Παρακολούθησης των εργασιών του Αυτοτελούς Τμήματος Νομικής Υπηρεσίας και του έργου των δικηγόρων με έμμισθη εντολή, έως και τις 31.01.2022. / Πηγή:www.dimokratiki.gr