Και νέα ονόματα ανακοινώνει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Νικηφόρος Παπανικόλας

Share

Στην ανακοίνωση δύο ακόμη Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων προχώρησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Νικηφόρος Παπανικόλας.

Ο Αντώνης Γάκης είναι Διδάκτωρ Πολιτικών Περιβάλλοντος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Διεθνείς Σπουδές και Πτυχιούχος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης. Επιχειρηματίας στον Τουρισμό και θεατροπαιδαγωγός.

Διετέλεσε Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής επί 13 συναπτά έτη 2006-2019 και μιλάει πέντε γλώσσες.

Ιδρυτής του Φυσιολατρικού Εκδρομικού Συλλόγου Θήρας με δεκάδες εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα.
Ιδρυτής της Εκπαιδευτικής Θεατρικής Ομάδας «Εν Οδώ» και σκηνοθέτης της θεατρικής Ομάδας Θήρας με δεκάδες θεατρικές παραστάσεις σε όλες τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
Έχει συγγράψει 24 λογοτεχνικά και παιδικά βιβλία, ενώ είναι δύο φορές Βραβευμένος ως ο καλύτερος συγγραφέας στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς στην Ελλάδα. Καθηγητής σε Δημόσια ΙΕΚ, στην δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αντώνη, καλώς όρισες στη Νέα Εποχή!
#nikiforos2023

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας την Αργυρώ (Συλβί) Λιβανίου – Καραμπέτσου από τη Σέριφο!

Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος Σερίφου, είναι Οικονομολόγος και Πτυχιούχος της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει εργαστεί στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Όλοι μαζί στη Νέα Εποχή! #nikiforos2023

O Γιώργος Παπαχρυσοστόμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Όρμο Κορθίου Άνδρου. Απόφοιτος Οικονομικής σχολής και με σπουδές σε Πληροφορική, Διοίκηση επιχειρήσεων και μάνατζμεντ.
Καλώς όρισες Γιώργο! #nikiforos2023
Ο Γιώργος Γεωργαλλίδης είναι Φοιτητής Γεωπονίαs – Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Κατάγεται από την Αρχίπολη και από μικρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά. Πιστεύει ότι δεν πρέπει να αφήνουμε την τύχη μας σε άλλους αλλά να παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον στην κοινωνία που ζούμε!
Καλώς όρισες Γιώργο! #nikiforos2023