Κάλυμνος: Aπάντηση Δημάρχου Γ. Μαστροκούκου στην κριτική που του ασκήθηκε για μη συμμετοχή του στις εκλογές για το ΔΣ της ΠΕΔ Ν.Α

Share

 

Κάλυμνος: Aπάντηση Δημάρχου Γ. Μαστροκούκου στην κριτική που του ασκήθηκε για μη συμμετοχή του στις εκλογές για το ΔΣ της ΠΕΔ Ν.Α

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο Δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Μαστροκούκος απάντησε με δελτίο τύπου στο Γιάννη Γαλουζή, ο οποίος του άσκησε κριτική για την μη υποβολή υποψηφιότητάς του για το ΔΣ στις εκλογές της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον επικεφαλής της παράταξης “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” , μεταξύ άλλων, αναφέρει : “Για κάποιο λόγο ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε ούτε να διαχειριστείτε την ήττα σας, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Αποτέλεσμα αυτής της διαταραχής, προβαίνετε σε σωρεία λαθών, τα οποία αποβαίνουν σε βάρος του τόπου μας”.

Ακολουθεί το σχετικό ΔΤ
Κάλυμνος 20/2/ 2024

Αγαπητέ Γιάννη,
Για κάποιο λόγο ακόμα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε ούτε να διαχειριστείτε την ήττα σας, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Αποτέλεσμα αυτής της διαταραχής, προβαίνετε σε σωρεία λαθών , τα οποία αποβαίνουν σε βάρος του τόπου μας .

Αναφορικά με το τελευταίο δελτίο που εκδώσατε με τίτλο «Ωσεί παρών» , έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω: Πρωτίστως σας ευχαριστώ για την πίστη σας, ότι ο Δήμαρχος της Καλύμνου, όταν είναι υποψήφιος, εκλέγεται.

Θητεύσατε στο εν λόγω όργανο πραγματικά «Ωσεί παρών», χωρίς καμιά προσφορά για το νησί μας.

Είχατε κάθε λόγο να εκδώσετε συγχαρητήρια επιστολή, για την καθοριστική εκλογή του δημάρχου Καλυμνίων στο Διοικητικό συμβούλιο του ΦοΔΣΑ, κάτι το οποίο γίνεται πρώτη φορά, πράγμα που δεν πράξατε.

Είχατε κάθε λόγο να νιώσετε τουλάχιστον χαρά, όταν έγινε τιμητική διάκριση στον δήμαρχο Καλυμνίων, με την εκλογή του στο Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ν.Α., η οποία έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, στην Αθήνα.

Αντιθέτως προβήκατε στην έκδοση επιστολής γεμάτης τοξικότητα και γκρίνια, χωρίς λόγο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ