ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Δεν θα παραστεί ο Δημήτρης Διακομιχάλης στην ορκωμοσία του Γιάννη Μαστροκούκου και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων 

Share

 

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιοποίησε ο  Δημήτρης Διακομιχάλης την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, μία μέρα μόλις πριν την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και απευθύνεται στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γιάννη Μαστροκούκο, δεν θα παραστεί  στην ορκωμοσία διότι δεν θα είναι στην Κάλυμνο.  

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης αιτιολόγησε την απουσία του λέγοντας ότι, “λόγω των σοβαρών προβλημάτων της ΑΝΕΚ τα οποία σας είναι γνωστά, θα έλεγα εκρηκτικά και απαιτούν άμεσες λύσεις, σας γνωρίζω ότι θα είμαι εκτός Καλύμνου από τις απογευματινές ώρες της 22άς και 23ης Δεκεμβρίου και ως εκ τούτου δε θα παραστώ στην ορκωμοσία”.

Με το ίδιο έγγραφο ζητά να οριστεί νέα ημερομηνία για την δική του ορκωμοσία αμέσως μετά τα Χριστούγεννα ώστε να μπορεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 2 Ιανουαρίου.

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση αυτή στην κοινωνία της Καλύμνου, όμως ήταν επόμενο μια και πολλοί θυμούνται ότι ο Δημήτρης Διακομιχάλης δεν ήταν παρών και στην ορκωμοσία του  Γιάννη Γαλουζή το 2014, με άλλη αιτιολογία τότε.

Να θυμίσουμε πως η ορκωμοσία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, στις πέντε το απόγευμα, στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού και όχι στην Παναγία στο Χωριό όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, διότι υπήρξαν αντιδράσεις που όμως ο κ. Μαστροκούκος απέφυγε να δημοσιοποιήσει.

Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο