Κάλυμνος: Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου στον Αδ.Γεωργιάδη για άνοιγμα των καταστημάτων

Share

Κάλυμνος: Άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων με τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου

Επιστολή προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη , απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου , με την οποία οι επαγγελματίες ζητούν άμεσα το άνοιγμα των καταστημάτων τους σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η επιστολή κοινοποιείται και στον ΓΓ Πολιτικής προστασίας Νίκο Xαρδαλιά, τους βουλευτές του νομού, τον Έπαρχο, τον δήμαρχο και τα ΜΜΕ.

Στην επιστολή περιγράφεται η «εξάντληση» των επαγγελματιών , οικονομική και ηθική, λόγω του παρατεταμένου lock down και παρατίθενται οι λόγοι για τους οποίους η εμπορική κοινότητα πιστεύει πως το ειδικό αυστηρό καθεστώς μέτρων για την Κάλυμνο, πρέπει να αρθεί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου

Στην ίδια επιστολή τονίζεται η σταδιακή ύφεση των κρουσμάτων το τελευταίο 15ήμερο, η πρόθεση συνέχισης τήρησης των μέτρων από τους εμπόρους όπως μέχρι και σήμερα, η ζωτική σημασία της περιόδου του Πάσχα για τα καταστήματα κ.α, και ζητούνται νέες οικονομικές ενισχύσεις που θα τις καρπωθούν οριζόντια όλοι οι έμποροι, χωρίς προϋποθέσεις τέτοιες που να οδηγούν πολλούς σε αποκλεισμό από αυτές.

Ειρήνη Χαλκίτη