Κάλυμνος: Η απάντηση του Γιώργου Μαύρου στον Γιάννη Γαλουζή για κριτική που του έγινε σε προσωπικό επίπεδο (video)

Share

Δεν θεώρησε ο Γιώργος Μαύρος απαραίτητο να απαντήσει και εκείνος με συνέντευξη τύπου στα όσα ειπώθηκαν από τον τέως Δήμαρχο, Γιάννη Γαλουζή, για τον ίδιο σε προσωπικό επίπεδο. Ο κ. Μαύρος κάλεσε τα Μέσα Ενημέρωσης στην Ιχθυόσκαλα και έδωσε τις δικές του απαντήσεις μέσα από ένα ολιγόλεπτο ρεπορτάζ. Τόνισε ότι, δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια για να προστατεύσει τον κόσμο στον οποίο απευθύνεται, να μην αποθαρρύνεται και δεν θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μαύρο, η ουσία των ερωτημάτων του αναφορικά με τους λόγους που καθυστέρησε το έργο της εξωτερικής αποβάθρας δεν απαντήθηκε από τον κ. Γαλουζή , αντίθετα, χαρακτήρισε ως άνευ προηγουμένου προσωπική επίθεση όσα του καταλόγισε ο τέως Δήμαρχος.

Χαρακτήρισε επίσης τα λεγόμενα του Γιάννη Γαλουζή ως «κακή έκφραση, καφενειακού χαρακτήρα, που δεν εκπροσωπεί τους Καλύμνιους». «Είμαστε έτοιμοι να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα και λύσεις και παραδίδουμε τον κ. Γαλουζή στην κρίση του Καλυμνιακού λαού για τη στάση και τα πεπραγμένα του».

Ο κ. Μαύρος συνέχισε λέγοντας ότι, ως παράταξη επιδιώκουν την αποτελεσματικότητα, τη μεθοδολογία και τεχνοκρατικές λύσεις. Δεν είμαστε το ίδιο, έχουμε το κεφάλι ψηλά και θα κερδίσουμε τις εκλογές , ώστε η επόμενη μέρα να είναι για την Κάλυμνο δημιουργική, ενωτική και όχι καφενειακού χαρακτήρα.

Δεν θα κατηγορούσαμε ποτέ κανέναν ομογενή μας που αναγκάστηκε και έφυγε στο εξωτερικό για τους δικούς του λόγους, δεν είναι μομφή, πρόσθεσε, αναφερόμενος στα όσα ο κ . Γαλουζής είπε για τον ίδιο. «Το να επιτίθεσαι στους πολιτικούς σου αντιπάλους , χωρίς να έχεις κόψει ούτε μία κορδέλα, σε προσωπικό επίπεδο, δεν είναι πολιτική, είναι κατάντια», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Γιώργος Μαύρος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αντιμετώπιση του κόσμου απέναντι στις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης του και όπως δήλωσε, σύντομα θα προχωρήσει σε μια εκδήλωση όπου θα παρουσιάσει περισσότερα άτομα του ψηφοδελτίου του.