Kάλυμνος: Ημερίδα με θέμα «Παθολογία τραχήλου-Διάγνωση-Θεραπεία»

Share

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα: «Παθολογία τραχήλου-Διάγνωση (κολποσκόπηση, κυτταρολογία, HPV Tests, βιοδείκτες , αλγόριθμοι) -Θεραπεία», πραγματοποίησε ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου σε συνεργασία με το Δήμο Καλυμνίων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παρ. Καλύμνου και την εταιρεία ARMATURA. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 το απόγευμα στο ισόγειο του Κέντρου Πολιτισμού και Ιστορίας. Ομιλητές ήταν οι διακεκριμένοι στο χώρο της ιατρικής καθηγητές: Μαρία Κύργιου -Καθηγήτρια Γυναικολογικής Ογκολογίας στο Imperial College του Λονδίνου και ο Ευάγγελος Παρασκευαΐδης -Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν αρκετοί ιατροί αλλά και απλοί πολίτες, προλόγισε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου, Γεράσιμος Αποστολάτος και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής πρόνοιας, Ιατρός Γεώργιος Χούλης.

Συγχαρητήρια στον ΙΣΕΚ και τον πρόεδρο του κ. Γεράσιμο Αποστολάτο, όπως επίσης και σε όσους συνεργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη ημερίδα.