ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Ο Δημ.  Διακομιχάλης ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδο του ιδίου και της παράταξής του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές (video)

Share

 

Ο Δημ.  Διακομιχάλης ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδο του ιδίου και της παράταξής του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Για κάποιους μπορεί να αποτελεί έκπληξη, για όσους όμως γνωρίζουν να «διαβάζουν» καλά τα πολιτικά δρώμενα, όπως είπε και ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Διακομιχάλης, ήταν αναμενόμενο να είναι και πάλι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σήμερα λοιπόν, Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, το μεσημέρι στις 12.00, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μέσα Ενημέρωσης, επισημοποίησε την κάθοδό του ιδίου και της Παράταξης του στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Μεταξύ των όσων ειπώθηκαν για την ανακοίνωση της συμμετοχής του στην κούρσα των εκλογών, η ανάγκη να απαντήσει στο γιατί θα είναι και πάλι υποψήφιος ενώ είχε δηλώσει στις εκλογές του 2019 ότι ήταν η τελευταία φορά, ήταν εμφανέστατη και αποτέλεσε και το βασικότερο σημείο των όσων είπε. Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν και αναφέροντας κάποια έργα τα οποία οι δύσκολες συγκυρίες της νυν θητείας του δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει, δήλωσε ότι ο λόγος της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου για πολλοστή φορά, είναι για να ολοκληρώσει το έργο που έχει δρομολογήσει και η Κάλυμνος να γίνει όπως την ονειρεύονται οι Καλύμνιοι.

Το δεύτερο σημείο που ανέπτυξε είχε να κάνει με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως Δημοτική Αρχή λόγω της πανδημίας, του εκλογικού συστήματος που του “έδεσε” τα χέρια και λόγω των αντιπολιτεύσεων, πλην του κ. Μιχ. Μπούκη όπως είπε ο ίδιος, που δεν συνεργάστηκαν και έκαναν το ΔΣ να είναι «αναποτελεσματικό» και «εχθρικό».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι στο ψηφοδέλτιο της Παράταξής του υπάρχουν αξιόλογα και ικανά στελέχη και ότι στις 30 Αυγούστου, στις 20.00 , στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού θα γίνει η παρουσίαση τους.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Διακομιχάλης, απηύθυνε έκκληση προς όλες τις παρατάξεις για μια ήπια προεκλογική περίοδο, έστω από δω και πέρα, ώστε να ακουστούν τα προγράμματα και οι θέσεις όλων, τονίζοντας ότι στόχος τους είναι η Σταθερότητα.