Κάλυμνος: Ο Δήμος μοίρασε γεύματα αγάπης στο Λιμενικό Σώμα με τον Υφυπουργό κ. Ιωάννη Παππά

Share

 

Ο Δήμος Καλυμνίων έδωσε γεύματα αγάπης στο Λιμενικό Σώμα. Τα γεύματα παρέδωσαν η Αντιδήμαρχος Πόπη Κουτούζη και η Αντιδήμαρχος Χρυσοβαλάντη Καναβούρη και μοιράστηκαν στα πληρώματα των σκαφών που περιπολούν στα νησιά μας. Τα γεύματα δόθηκαν σε συννενόηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά. 

Τα γεύματα αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς όσες και όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή στα νησιά του Αιγαίου, από τα Δωδεκάνησα μέχρι και τη Λέσβο. Τα πλούσια γεύματα προσφέρθηκαν σε στελέχη που υπηρετούν σε σκάφη του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και σε Λιμενικές Αρχές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο και Χανιά.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Υφυπουργός «Αυτές τις Άγιες μέρες σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο, όσες και όσους βρίσκονται στην υπηρεσία τους, μακριά από τους αγαπημένους τους ανθρώπους, με μέλημα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την προάσπιση των συνόρων της πατρίδας μας. Γι’ αυτό λοιπόν παραδώσαμε, με διάθεση αλληλεγγύης, πασχαλινά γεύματα, γεύματα αγάπης, όπως έχουμε καθιερώσει να τα προσφέρουμε στις μεγάλες γιορτές της χριστιανοσύνης, σε όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που εκτελούν υπηρεσία στα νησιά μας. Χρόνια πολλά!».