Κάλυμνος: Ο Εμπορικός Σύλλογος διοργανώνει «Λευκή νύχτα» για τις 16 Δεκεμβρίου με την υποστήριξη αρχών, φορέων και καταστηματαρχών (video)

Share

Μια «Λευκή νύχτα» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου «ο Ερμής», με τη συνεργασία του Δήμου, για τις 16 Δεκεμβρίου, με πολλά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους και με τη στήριξη των αρχών, φορέων και φυσικά του εμπορικού κόσμου. Σκοπός η τόνωση της αγοράς και της ψυχολογίας των καταναλωτών. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Προκειμένου οι επισκέπτες από άλλα νησιά αλλά και οι κάτοικοι να μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλα τα δρώμενα της Λευκής νύχτας με άνεση, να κάνουν τα ψώνια τους και να μπορέσουν να περπατήσουν στο εμπορικό κέντρο του νησιού, θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που δεν θα επιτρέπουν τη διέλευση τροχοφόρων στην άνοδο και την κάθοδο του εμπορικού δρόμου.

Η Λευκή νύχτα θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα και όσους συμμετέχουν θα τους περιμένουν εκπτώσεις και διάφορα events από τους εμπόρους και όχι μόνο. Όσα καταστήματα βρίσκονται σε παράδρομους θα έχουν τη δυνατότητα, μια και ο κεντρικός θα λειτουργήσει ως πεζόδρομος, να φτιάξουν εκεί πάγκους.

Φορείς, σύλλογοι, μουσικοί κ.α θα συμμετέχουν στην όμορφη αυτή διοργάνωση. Αγιοβασίληδες, μαλλί της γριάς, ψητά σουβλάκια, εκπλήξεις και βεγγαλικά, θα είναι μερικά από τα δρώμενα που θα παρακολουθήσουμε τη βραδιά εκείνη και πολλά από αυτά θα γίνουν με τη χρηματοδότηση του Εμπορικού Συλλόγου και εθελοντών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άγγελος Καλαθιανάκης και μέλη του, είχαν σήμερα το μεσημέρι σύσκεψη στο Επιμελητήριο με τις τοπικές αρχές, προκειμένου να ζητηθεί η συνδρομή τους για μια όσο το δυνατόν πιο άρτια διοργάνωση. Όπως μας είπε ο κ. Καλαθιανάκης, η πρωτοβουλία αυτή του Εμπορικού Συλλόγου πρέπει να επιτύχει, ώστε να γίνει θεσμός , να εξελιχθεί και μέσα από αυτή να υπάρχει τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Δείτε και ακούστε τι λέει ο κ. Άγγελος Καλαθιανάκης