ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Ο Μιχ. Μπούκης και η παράταξη “Δημιουργική Συνεργασία” δεν θα συμμετέχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

Share

 

Ο επικεφαλής της παράταξης ” Δημιουργική  Συνεργασία¨ και νυν πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Μιχ. Μπούκης, με δελτίο τύπου , σήμερα 29 Αυγούστου 2023, δημοσιοποίησε την μη συμμετοχή του ιδίου και της παράταξής του  στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με καμία άλλη παράταξη.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Μπούκης πριν λίγο καιρό,  στην τελευταία συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με αφορμή τις θετικές εξελίξεις για την κατασκευή εξωτερικής αποβάθρας στο νησί και όπως αναφέρεται επίσης στο δελτίο τύπου, οι συνθήκες και έτσι όπως διαμορφώθηκε το πολιτικό τοπίο του νησιού, λειτούργησαν αποτρεπτικά για την κάθοδο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

“Η παράταξη μας θα παραμείνει ενεργή ασκώντας σοβαρή και εποικοδομητική κριτική στη νέα δημοτική αρχή, την οποία θα συνδράμουμε όποτε χρειαστεί για το καλό του τόπου, όπως πράξαμε μέχρι σήμερα”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ΔΤ.

Ακολουθεί το ΔΤ

Πληροφορούμε τους συμπολίτες μας ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες και όπως έχει διαμορφωθεί προεκλογικά το πολιτικό σκηνικό στο νησί μας, η παράταξη μας αποφάσισε να μην λάβει μέρος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ούτε αυτόνομα ούτε σε συνεργασία με άλλη παράταξη.

Η παράταξη μας θα παραμείνει ενεργή ασκώντας σοβαρή και εποικοδομητική κριτική στη νέα δημοτική αρχή, την οποία θα συνδράμουμε όποτε χρειαστεί για το καλό του τόπου, όπως πράξαμε μέχρι σήμερα.

Κάλυμνος 29/08/2023

Ο επικεφαλής της παράταξης
Μπούκης Μιχαήλ