Κάλυμνος: Πρωταθλητής Δωδεκανήσου η Ένωση Καζώνης- Κάλυμνος 2000!

Share

Πλούσια συγκομιδή μεταλλίων για τους αθλητές της Καλύμνου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων-Κορασίδων (Κ18)
Επιτυχίες: 6 χρυσά, 6 ασημένια, 9 χάλκινα, 1 ρεκόρ Δωδεκανήσου, 1η καλύτερη επίδοση Ελλάδος για το 2021

Γράφει η Ειρήνη Χαλκίτη

Πλούσια η συγκομιδή μεταλλίων για τους αθλητές της Καλύμνου από τους αγώνες στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Παίδων-Κορασίδων (Κ18) ,που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαΐου, στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» στη Ρόδο, με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ.

Οι αθλητές της Ένωσης Καζώνης-Κάλυμνος 2000 αναδείχθηκαν πρωταθλητές Δωδεκανήσου, συγκεντρώνοντας 132 βαθμούς!!! 6 χρυσά, 6 ασημένια, 9 χάλκινα, 1ρεκόρ Δωδεκανήσου, 1η καλύτερη επίδοση Ελλάδος για το 2021 μέχρι σήμερα, αρκετά ατομικά ρεκόρ και πολύ καλές θέσεις για τους υπόλοιπους, ήταν οι επιτυχίες των αθλητών της Καλύμνου, που ήλθαν σε μια στιγμή που πραγματικά η Κάλυμνος το είχε ανάγκη, να δώσουν δύναμη και αισιοδοξία!!

Οι αγώνες αυτοί είχαν ιδιαίτερη σημασία, γιατί ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του πρωταθλητή, Βαλκανιονίκη και προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή. «Η Κάλυμνος μπορεί να είναι ξανά χαμογελαστή και περήφανη!!! Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας !!!!! , δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Καζώνης-Κάλυμνος 2000 Γιώργος Ρούσσος και ανακοίνωσε τις επιτυχίες των παιδιών.

Ο ίδιος, φεύγοντας η ομάδα από την Κάλυμνο , είχε γράψει : Θα τιμήσουμε το καμάρι μας με ήθος και αξιοπρέπεια όπως μας δίδαξε ως πρωταθλητής και ως ηγέτης του στίβου της Ελλάδας! Φεύγουμε σήμερα για το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Δωδεκανήσου 2021-Κ18 στη Ρόδο, στη μνήμη του αγαπημένου μας, του δικού μας Βασίλη Σεβαστή!! Όλα τα έξοδα του Συλλόγου μας γι αυτή τη συμμετοχή θα καλυφθούν από τις καταθέσεις που έγιναν «Εις μνήμην Βασίλη Σεβαστή αντί στεφάνου» όπως ζήτησε η οικογένειά του. Ο Βασίλης μας φρόντισε για μια ακόμα φορά!!

Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας , που κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες πάντα καταφέρνουν να διακριθούν, τους γονείς και τους προπονητές τους αλλά και όσους είναι πάντα στο πλευρό τους, τα στηρίζουν και τα ενθαρρύνουν. Όλοι μαζί μας κάνουν υπερήφανους!!!