ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Πρώτος περιφερειακός σύμβουλος για δεύτερη φορά ο Μανώλης Μουσελλής -ΒΙΝΤΕΟ

Share

 

Πρώτος περιφερειακός σύμβουλος για δεύτερη φορά ο Μανώλης Μουσελλής – Ευχαριστίες για την επανεκλογή του

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

«Η ανάδειξη μου σε πρώτο περιφερειακό σύμβουλο στην Επαρχία μας, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, εκτός από χαρά, ενίσχυσε και το αίσθημα ευθύνης που έχω για εσάς και όλα τα νησιά μας.»

Αυτά λέει ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο οποίος μέσω της κάμερας του Νews Politics ευχαριστεί την οικογένεια, τους φίλους, τους στενούς συνεργάτες του και τον κόσμο που έδειξε έμπρακτα την αγάπη και την εκτίμησή του προς το πρόσωπό του φέρνοντας τον στην πρώτη θέση.

Ο κ. Μουσελλής διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να εργάζεται για την ευημερία των συμπατριωτών του, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τις δημοτικές αρχές των νησιών μας και συνεχάρη όλους τους συνυποψήφιους του για τον αγώνα που έκαναν από κοινού και έφεραν αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ακολουθεί η συνέντευξη του κ Μουσελλή και σχετικό ευχαριστήριο μήνυμα

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Φίλες και φίλοιΜε αίσθημα χαράς και ευγνωμοσύνης απευθύνομαι σε όλους εσάς για να σας ευχαριστήσω για την τιμητική προς εμένα ψήφο σας. Η ανάδειξη μου σε πρώτο περιφερειακό σύμβουλο στην Επαρχία μας, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, εκτός από χαρά, ενίσχυσε και το αίσθημα ευθύνης που έχω για εσάς και όλα τα νησιά μας.

Να είστε βέβαιοι, ότι θα συνεχίσω να καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών μας. Με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη μας, Γιώργο Χατζημάρκο, θα κινηθούμε προς τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για μια καλύτερη ζωή.

Συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου για τις προσπάθειες που κατέβαλαν συμβάλλοντας από κοινού στην νικηφόρα πορεία της παράταξης μας.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου το προηγούμενο διάστημα. Την οικογένεια μου, τους στενούς μου συνεργάτες και όλους τους φίλους μου, δώσαμε έναν αγώνα έντιμο και ειλικρινή με σεβασμό προς όλους.

Συνεχίζουμε μαζί!
Μανώλης Γ. Μουσελλής