Κάλυμνος: Συμπατριώτες μας από την Αρλ της Γαλλίας δώρισαν αναλώσιμα στους γονείς μαθητών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη (video)

Share

 

Κάλυμνος: Συμπατριώτες μας από την Αρλ της Γαλλίας δώρισαν αναλώσιμα στους γονείς μαθητών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου, στο ισόγειο του Αναγνωστηρίου Καλύμνου, συμπατριώτες μας από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση “secours populaire” της Άρλ στην Γαλλία και συγκεκριμένα η ταμίας κ. Christine Patris, παρέδωσαν, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαστροκούκου, αναλώσιμα υλικά για να καλυφθούν οι ανάγκες 16 μαθητών που πάσχουν από διαβήτη, για περίπου 7 μήνες. Τα αναλώσιμα παρέλαβαν οι γονείς τους οι οποίοι ευχαρίστησαν τα μέλη της οργάνωσης που ήταν εκεί.

Ο Δήμαρχος εξήρε την κίνηση αυτή των συμπατριωτών μας και το έργο τους γενικότερα και τους ευχαρίστησε για όσα προσφέρουν.

Να προσθέσω στην ενημέρωσή σας ότι την όλη διαδικασία επέβλεψε και έδωσε οδηγίες η κ. Νομική Καμπούρη , Σχολική Νοσηλεύτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου, η οποία παρέδωσε και τα αναλώσιμα στους γονείς. Προκειμένου να υλοποιηθεί το όλο εγχείρημα, συνδετικός κρίκος ήταν η προϊσταμένη του 3ου Δημοτικού Σχολείου κ. Σεβαστή Στάλα.

Τέλος να πω ότι, στην αποστολή που παρέδωσε τα αναλώσιμα ήταν και άλλα μέλη του Συλλόγου, ο κ. Γιάννης Μιχάλης Πάτρης και ο κ. Παντελής Γλυνάτσης, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του οποίου η δωρεά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

BINTEO