Κάλυμνος: Συνάντηση Δημάρχου με υπηρεσιακούς φορείς για χρονίζοντα θέματα καθημερινότητας

Share

 

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Ιωάννης Μαστροκούκος είχε ευρεία συζήτηση στο Δημοτικό Μέγαρο με τον Λιμενάρχη, τον Υπολιμενάρχη και τον Διοικητή της Αστυνομίας για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.  Παρόντες στη συνάντηση επίσης οι Αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες αρμόδιοι για τα  θέματα που συζητήθηκαν. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Τέθηκαν προς διαβούλευση προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των κατοίκων του νησιού μας αλλά και προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα μας εδώ και χρόνια. Η συνάντηση κύλησε σε κλίμα αλληλοκατανόησης και συνεργασίας προς όφελος των συμπολιτών μας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, συζητήθηκαν χρονίζοντα ζητήματα που δυσχεραίνουν την ζωή των πολιτών και των επισκεπτών και αναζητήθηκαν λύσεις  όπως, η σωστότερη χωροθέτηση του λιμανιού, η απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην κεντρική πλατεία, ο καθαρισμός της περιοχής πίσω από το εκκλησάκι της Βουβαλίνας από εγκαταλελειμμένα σκάφη και τρέιλερ, η ανάπλαση της περιοχής, ζητήματα των τουριστικών περιοχών κ.α.

Επίσης ζητήθηκε η συνδρομή των αρμοδίων για πιο οργανωμένη αστυνόμευση, με στόχο την ομαλοποίηση των προβλημάτων και με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της εικόνας μας προς τους επισκέπτες.

Να θυμίσουμε ότι όταν ο Δήμαρχος ξεκίνησε τις επαφές με διάφορους φορείς αμέσως μετά την εκλογή του, πάγιο αίτημα όλων των φορέων ήταν, η βελτίωση της ποιότητας ζωής σε σχέση με την καθημερινότητα και μια πόλη πιο φιλική. Ευχόμαστε οι συζητήσεις και οι αποφάσεις να γίνουν πράξεις και να κερδηθεί το «στοίχημα»!!