Κάλυμνος: Συνάντηση Γιάννη Μαστροκούκου και στελεχών του με επιχειρηματίες του Τουρισμού (video)

Share

 

Ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος, Γιάννης Μαστροκούκος και στελέχη της παράταξής του συναντήθηκαν, χθες Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, το απόγευμα, στο ξενοδοχείο “Plaza” στο Μασούρι, με εκπροσώπους φορέων και επιχειρηματίες του Τουρισμού. Η συνάντηση ήταν καθαρά ενημερωτική και είχε δυο σκέλη. Το ένα ήταν η αναφορά στα προβλήματα και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επαγγελματίες του χώρου και οι επισκέπτες και το άλλο η κατάθεση ιδεών και προτάσεων για την επίλυσή τους και για την προβολή και βελτίωση του τουριστικού μας προϊόντος. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Στόχος του Γιάννη Μαστροκούκου ήταν να ενημερωθούν, ο ίδιος και τα στελέχη του, για ότι έχει να κάνει με το σημαντικό αυτό κεφάλαιο για την οικονομία του νησιού μας, τον Τουρισμό, να καταγραφούν όλα τα παραπάνω, να γίνει ένας προγραμματισμός και να αναζητηθούν κατευθύνσεις και λύσεις, όπου αυτό είναι δυνατόν, ώστε να τους βρει η νέα σεζόν όσο γίνεται πιο έτοιμους.

Οι επιχειρηματίες αποδέχθηκαν με προθυμία την πρόσκληση και την αξιολόγησαν θετικά.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνάντηση. Μιλούν με τη σειρά που εμφανίζονται στο ρεπορτάζ οι: Γιάννης Μαστροκούκος, νεοεκλεγμένος δήμαρχος, Πόπη Κουτούζη νεοεκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και ξενοδόχος, ο Νικόλας Τσαγκάρης, πρόεδρος της Καλυμνιακής Ένωσης Ξενοδόχων και δημοτικός σύμβουλος, η Φωτεινή Τηλιακού, πρόεδρος του Συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων.

ΒΙΝΤΕΟ