Κάλυμνος: «Θράσος και παράνοια!». Η απάντηση της Παράταξης Μαστροκούκου για τις προσλήψεις ημετέρων

Share

«Η τελευταία συνέντευξή σας, περί προσλήψεων ημετέρων, αποτελεί μνημείο πολιτικού θράσους και αχαριστίας προς τον Καλυμνιακό Λαό.»

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Με Δελτίο Τύπου απάντησε η Παράταξη «Κάλυμνος Ενότητα Αναγέννηση» του κ. Γιάννη Μαστροκούκου στα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης για να απαντήσει για τις «προσλήψεις ημετέρων» ( Τη συνέντευξη ολόκληρη μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από προηγούμενο άρθρο του News-Politics.com)

Ο κ. Μαστροκούκος και η Παράταξή του καταγγέλλουν τον κ. Διακομιχάλη ότι δεν έχει λάβει καμία μέριμνα για διεκδίκηση πόρων, και αναπτυξιακά έργα , ότι έχει χάσει τον προσανατολισμό του και ενώ η Κάλυμνος βρισκόταν στο κόκκινο λόγω πανδημίας και τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις στέναζαν, εκείνος φρόντισε να τακτοποιήσει «ημέτερους».
Προσλάβατε της ανιψιά σας στην ΑΝΕΚ, από το παράθυρο και αντί να σιωπάτε, αντί μιας συγνώμης, ζητάτε και τα ρέστα! αναφέρει το Δελτίο τύπου το οποίο ακολουθεί αυτούσιο.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 29/07/2021
Προσλήψεων ημετέρων: «Θράσος και παράνοια!»

Κ δήμαρχε,
Η τελευταία συνέντευξή σας, περί προσλήψεων ημετέρων, αποτελεί μνημείο πολιτικού θράσους και αχαριστίας προς τον Καλυμνιακό Λαό.
Προσλάβατε της ανιψιά σας στην ΑΝΕΚ, από το παράθυρο και αντί να σιωπάτε, αντί μιας συγνώμης, ζητάτε και τα ρέστα!

Δεν ίδρωσε τ αυτί σας για κανένα από τα παιδιά του Καλυμνιακού Λαού, που με πολύ αγώνα, τελειώνουν τα Πανεπιστήμια, παίρνουν πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά, ψάχνοντας για μια θέση εργασίας στον τόπο τους. Δεν ίδρωσε τ αυτί σας , για κανέναν από τους οικογενειάρχες που ζητούν απεγνωσμένα το μεροκάματο, για την επιβίωση.
Κ. δήμαρχε, τακτοποιήσατε την ανιψιά σε μόνιμη θέση και προφανώς με παχυλό μισθό, για τον οποίο αποφεύγετε οποιαδήποτε αναφορά.

Όταν η Κάλυμνος βρίσκονταν στο κατακόκκινο, λόγω της πανδημίας, όταν στέναζαν και υπέφεραν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από το παρατεταμένο καθολικό lock dawn, όταν ο θόρυβος των ελικοπτέρων στροβίλιζε εφιαλτικά πάνω από τα κεφάλια μας, όταν οι Κάλυμνος πενθούσε τους νεκρούς της από την πανδημία, εσείς οι ασκούντες την διοίκηση του τόπου, εξαντλήσατε το πολιτικό σας ενδιαφέρον τακτοποιώντας ημετέρους, συγγενικά σας πρόσωπα, υποψηφίους σας, συγγενικά πρόσωπα δημοτικών σας συμβούλων και πάει λέγοντας.

Η Κάλυμνος, βρίσκεται σε δεινή οικονομική, και όχι μόνο, κατάσταση. Καμιά μέριμνα, κανένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο, καμία διεκδίκηση πόρων και με μια καθημερινότητα αφημένη στο έλεος του Θεού.

Ως δημοτική αρχή, χάσατε τον προσανατολισμό σας. Όποιον και αν ρωτήσετε ,για το πώς βλέπει την κατάσταση, θα απαντήσει: Και μη χειρότερα !!!
Εμείς, ως Παράταξη, ως Καλύμνιοι, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να ανατρέψουμε αυτή την παρακμιακή κατάσταση και να ξαναβρεί η Κάλυμνος τα βήματα της, να ξαναβρεί τον προσανατολισμό της και την θέση που πραγματικά της αξίζει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Μαστροκούκος Γιάννης, Λελέκης Μιχάλης, Κάτρη Αναστασία, Καμπουράκης Μιχάλης, Κάτρης Μιχάλης, Μακρυνάκης Κώστας.