Κάλυμνος: Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στις 22-23 και 24 Ιουλίου – KALYMNOS 2022- 3X3 Gr NATIONAL TOUR

Share

H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μαζί με την Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανώνουν στην Κάλυμνο στις 22-23 και 24 Ιουλίου, Τουρνουά Μπάσκετ 3×3, στο χώρο πίσω από το λιμεναρχείο. 

Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, που με αυτήν η ΠΝΑΙ, μετά από δυο χρόνια πανδημίας, επιστρέφει «στo γήπεδοo» και δίνει το στίγμα της ότι θα συνεχίσει να στηρίζει αθλητικά γεγονότα με στόχο και σκοπό την στήριξη των αθλητών σε όλα τα αθλήματα.

Αυτά ανέφερε, ο Έπαρχος Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Επαρχείο, μαζί με το πρόεδρο της Ακαδημίας Καλύμνου, Μιχάλη Τρικοίλη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Χρήστο Τσέντα.

Ο Έπαρχος ενημέρωσε ότι το γεγονός αυτό ξεκίνησε ως ιδέα και αίτημα που δέχτηκε τον Απρίλιο από την Ακαδημία και έγινε δεκτό από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Τόσο ο ίδιος , όσο και οι συνομιλητές του κάλεσαν τον κόσμο να πάει να απολαύσει ένα γιορτινό αθλητικό τριήμερο, σε ένα χώρο με εύκολη πρόσβαση και να στηρίξει την αθλητική αυτή γιορτή και τους αθλητές μας.

Να τονίσουμε ότι το Τουρνουά για πρώτη φορά εντάσσεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 22 Ιουλίου, στις 17.00 έως τις 23.00 και θα συνεχιστεί όλο το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί αγώνες και οι απονομές.

Ακολουθεί η συνέντευξη τύπου σε ηχητικό, με περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση.