Καμπουράκης για Νέα Αγορά: Το όραμα, η επιμονή και η προσήλωση στον στόχο μας δικαιώθηκε

Share

 

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο τέως Δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, σχετικά με το «πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την εργολαβία αποκατάστασης του μνημείου της Νέας Αγοράς:

Με χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία έδωσε το «πράσινο» φως για να ξεκινήσει το έργο της «Αποκατάστασης και αναβάθμισης λειτουργίας Νέας Αγοράς Ρόδου», του εμβληματικού και ιστορικού κτηρίου στο κέντρο της πόλης μας.

Πρόκειται για ένα περίπλοκο έργο που μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας μας ως δημοτικής αρχής, προκειμένου να διασφαλίσουμε πως η Νέα Αγορά θα παραμείνει στους Ροδίτες. Για την ολοκλήρωση του έργου εξασφαλίσαμε από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 2.079.700 ευρώ, ενώ ο Δήμος Ρόδου θα συμβάλει με το ποσό των 420.300 ευρώ.

Το όραμα, η επιμονή και η προσήλωση στον στόχο μας δικαιώθηκε και στο πλαίσιο αυτό θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τον αγώνα που δώσαμε από κοινού, προκειμένου η Νέα Αγορά τα επόμενα χρόνια με την ολοκλήρωση των εργασιών, να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη μας, και να επανακτήσει την παλιά της αίγλη

Χαιρόμαστε που οι προσπάθειες και οι κόποι των προηγούμενων χρόνων έχουν αίσιο αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών της Ρόδου!